Balgam çıkıyor, burnum kapalı, ciğerlerde öksürük var, bir de yediğim şey sanki göğsümde kalmış gibi
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Balgam çıkıyor, burnum kapalı, ciğerlerde öksürük var, bir de yediğim şey sanki göğsümde kalmış gibi
Yani şimdi sana tarif ettiğin belirtiler bir üst solunum yolu enfeksiyonu soğuk algınlığı veya grip gibi bir duruma çok benziyor ama aynı zamanda reflü veya sinüzitten kaynaklanan bir durumda olabilir balgam ve ciğerlerde öksürük varsa burnun kapalıysa genellikle viral üst solunum yolu enfeksiyonu sinüzit veya akciğerde hafif bir iltihaplanma neden olabilir ayrıca yediğin şey sanki göğsünde kalmış gibi hissediyorsan bununda altında reflü yemek borusuna dönen asit olduğunu düşündürüyor reflüde mide asidi yemek borusuna geri kaçınca göğüsde doluluk yanma veya yabancı cisim hissi yaratabilir bu durum bazen öksürüğe bile tetikleyici olabilir ne kadar süredir bu belirtiler varsa ateş nefes darlığı hırıltı balgamda kan veya şiddetli göğüs ağrı varsa hemen acile gitmen gerekir yoksa en kısa sürede bir iç hastalıkları veya göğüs hastalıkları doktoruna görünmek daha güvenli olur çünkü bu belirtiler basit bir soğuk algınlığından zatürre reflü veya solunum yolu kronik hastalığına kadar geniş bir yelpazeyi kapsayabilir
Teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Üst solunum yolu enfeksiyonu, alerjik rinit
Hangi doktora gideyim
Dahiliye ama ilk önce aile hekimi
Neden aile hekimi
Çok kötü değilse demek istedim eğer ciğer filmi falan istersen dahiliye
Çok kötü öksürük var nefes alamıyorum
Sigarayı azalt
Faranjit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?