Neyim var benim?

Nisan gibi bişeydi bende yeme bozukluğu başladı bir korku sonucu ve baharatlı salçalı yemekler yiyememeye başladım. Yutma korkusu da vardı. Tatilde bağırsaklarımı bozdum kusma ve bulantı korkusu başladı ve o günden sonra hep midem ağrıdı iki üç parça birşey yerken onuda yememeye başladım. Doktora gittim mide ilaçları verdi ama ben yine aynı yemek yemeye korkuyorum hiç birşey yemiyordum. Sonra üniversiteye başladım bu sene ve durum dahada ağırlaştı kek yerken bile korkuyordum damağıma yapışır midem bulanır diye. Geceleride uyuamıyorum tabi bulantım ve mide ağrım oluyordu. Sorunum psikolojik diyip psikiyatriste gittim. Paxera 20mg ve tranko buskas verdi. Içmeye korktum. Tranko hafif diye onunla başladım. Biraz iyi geldi ve yemeye başladım. Artık tamamen iyileşmek için paxerayada yarım olarak başladım. Baş ağrısı mide bulantısı ve mide sancısı yaptı. Bunlara kadarda gaz sorunuda yasıyordum. Geğirme isteği var geğirmek istiyorum ama çok zorlanıyor ve çok bulantım oluyordu aynı zamanda böyle bir titremede oluyordu ve çok zor dakikalar geçiriyordum. Bunlarda tranko ile yemek yemeye başlayınca geçmişti. Paxerayı ise 5 gün sonra kestim çünkü ağır geldi bana ve trankoya devam etmeye karar verdim ama bu iki gündür yine o bulantı geğirme isteği ve geğirmede zorlanma var. Ben anlamıyorum yani benim neyim var psikolojik olarakta iyi değilim bu yaşadıklarım yüzünden. Benle aynı sorunu yaşayan var mı? Benim neyim var?
Neyim var benim?