desteğe ihtiyacım var ama psikiyatrist bulamıyorum. kime gitsem başkasına gönderiyor. düzenli birine gitmem gerekiyormuş ama özele verecek param yok. napıcam? gerçekten hiç ama hiç iyi değilim.
2 ay
Devlet hastanelerinde randevu almak çile ama alttan alttan takip et, sabah 8de yeni açılanlara bak. Toplum ruh sağlığı merkezleri ücretsiz, oraya sor. Bir de aile hekimine git, o sevk eder ve ilaç yazabilir. Kimse seni başkasına atmadan dinlesin istiyorsan alo 182’yi dene, not düşerler. Pes etme.
Cevap
4Cevap
Nasıl bir sorunun var
ölmek istiyorum, deniyorum beceremiyırum. dayanamıyorum artık. babamı kaybettiğimden beri nefes alamıyorum ama kalp de göğüs de psikolojik dedi, sürekli kabus görüyorum, yediğim her şeyi kusuyorum, kendimden nefret edşyorum sürekli aşırı sinirliyim gerçekten destepe ihtiyaxım var ama işte
Kendine zarar verdin mi hiç
çok denedim ama ölemiyorum işte
slk gibi bileklerimi kesip kan kaybından öleceğimi düşünmekten tut, 8-10 kutu antidepresan ve epilepsi ilacı yutmaya, 5. kattan camdan atlamaktan tut, dubanın altına gitmeye kadar hiçbir şey işe yaramadı
Sorun nedir
ölmek istiyorum, dayanamıyorum artık. babamı kaybettiğimden beri gerçejten nefes alamıyorum ama kalp de göğüs de psikolojik dedi, sürekli kabus görüyorum, yediğim her şeyi kusuyorum, kendimden nefret edşyorum daha sayıyım mı gerçekten destepe ihtiyaxım var ama işte
Kimseye ihtiyacın yok kendinle kal düşün
o iş öyle olmuyor be kral
Devlette varr
randevu yookkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?