Meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum. İstanbul'da bu işin ehli ve gerçekten yaptığı meme küçültme ameliyatlarında başarılı olan ve gerçekten güzel meme yapan bir doktor var mı? Devlet hastanesi olursa sevinirim. Aklımda şu an hiçbir devlet hastanesi yok (sadece Kartal Lütfi Kırdar var) ama meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yav kaç beden takıyorsun da bunu yaptırmak istiyorsun gerçekten inanılır gibi değil millet büyük göğüslü olmak isterken
Milletin cok kuçuk oldugu icin buyultme ameliyatina girmek istiyo benim durus bozuklugum var o yuzden istiyorum yoksa her erkegin dedigi gibi buyuk memeler nimet degil
o zaman sende kilo yok ama genetik olarak büyük olduğu için sırıtıyor herhalde
Millet meme büyütüyor sen neden küçültme derdine düştün
Size ne bundan kendi bedenim ya hani
Bu bi estetik operasyon. Normal şartlar altında devlet bunu karşılamaz
Bedenime kıyasla çok büyük oldugu için devlette de olabilir
Evet böyle bi örnek biliyorum yakınından ama bunu ispatlaman lazım kurula
Çam sakurada vardı bitane ismini unuttum iyiydi ama eğer agri sıkıntısı çekmiyorsaniz gereksiz
Çam sakura biraz uzak kacıyo ama doktor iyise oraya da gidebilirim anadolu yakasında bildiginiz iyi bi doktor var mı ve yaptıkları memeden memnun oldular mı hastalar
Olma sakın öyle bir ameliyat. Bunu yapmaya hakkın yok
Ne alaka
Her zaman bulamıyoruz o ölçülerde
Abla nimet nimet küçültemesene ya
Tanıdığım çoğu kadın küçük olmasından şikayetçi
Devlette yapmazlar
Devlette normal sınırları boya kiloya göre asiyorsa yapıyorlar bnde olucam ve ölçüleriyle beraber arastrdgmda kesin yapılır dedndi devlette ücretsiz sgk karsilarmis çünkü sağlık sorununa giriyor
@Gumusesra bende bu yuzden devlette olmak istiyorum ama nasıl ilerliyo bu süreç cok merak ediyorum çoğu kisi özelde oluyo. Olculerin ne kadar olması gerekiyo benimde büyük olduğu icin yaptirmak istiyorum eger ölcülerde biraz eksiklik oluyosa biz para da veriyomuşuz öyle biliyorum eğer bilgin varsa bana da anlatır mısın