Yaptiranlar ne tavsiye ediyorlar hangi doktorlar iyidir, fiyat ne... vs?
Bilgi verirmisiniz?
Bilgi verirmisiniz?
Başakşehir plastik cerrahi var önce burun tomogfafisine bakıyor eğer SGK karşılayacağı ameliyatsa ücret almıyor adam işinde iyi iki arkadaşım oldu sonuclari güzel bende randevu aldım 2019 Kasım da olacağım bayaga ameliyat dolu ajandası boşu yok doktorun
Canim bende dusunuyorum İstanbul'da var birtane hemde cok iyi yapiyolar 6000 tl filan bir parasi var aama pisman olmazsin instaggram sayfasinin ismini vereyim bak istersen
Sayfa ismi verirsen cok memnun olurum
estetik_burun yaz adamin yaptigi burunlari ve iletisim icin gerekli olan bilgileri yazarsin
baktin mi?
Goz attim ama bence dr. tamersakrak in sayfasindakiler daha kusursuz bence. Ama onun fiyatlari 8 binden basliyor cok pahali
instasini verir misin
bence bu doktor iyi ama daha arastirmak gerek 13 yaslarindaki kardesim de yaptirmak istiyor ama daha cok vakti var onun
Yukarda yazdigim instagram di zaten. Adı dr. Tamer şakrak
4-5-6 bin lik bisey ariyorum
Fiyat ne kadar?
Ben 8 bine fazla diyordum
Daha uygun fiyatli iyi doktor yok mu? Benim arkadasim 3 yil evvel 1500 liraya devlet hastanesinde yaptirmis. 1500 lirayi doktora vermis. Doktor ayni zamanda ozelde de calisiyormus. Kizin burnu cok iyi oldu. Keske İstanbul'da da bulabilsem boyle bisey.
Arkadasim arastirmis cok iyi bir doktormus. Yaptirmis, adam sonradan unlu bir yerde calismaya baslamis. Su an o fiyatin kac katina yapiyor diyor. Baska bir arkadasi da bir doktoru arastirmis karsa gitmis cok cuzi bir fiyata yaptirip gelmis. O doktor da simdi İstanbul'da cok unlu olmusmus. Ben nasil arastirilir bilmiyorum ki
Cevap
0Cevap
6000 10000 arası değişir genelde fiyatları ben araştırmam sonucu hem uygun ücretli hemde ksinlikle ücrete değen olarak erkin önsalı bulmuştum onu düşüneblrisin
fiyat operasyonunuza göre değişecektir ama uygyn olsun değsin istiyosan güray yeşiladalı
bizde annem için araştırmıştık lipo yaptırcaktı. güray bey cidden çok iyi ona gidebilirsin
İstanbul'da güray yeşiladalı çok iyidir ben burun ameliyatı ve dolgu için gitmiştim. doğal sonuçlar veriyo hem de operasyon sonrasında sık sık durumunu öğrenmek için arar elinden geleni yapar
kafandaki fiyat aralığı ne bilmiyorum yüksek gelebilir ücreti ama güray yeşiladalı bu işte çok iyi instagramdan takip ediyorum bende
Vermem estetige karsiyim
ama bazen gerekli olmuyor mu
bazi burunlar psikoloji bile bozzuyo benim ki gibi 13 yasimdan beri burnumda kemer var mesela
o zamandan beri takiyorum
Oluyor pardon kulak ameliyati olmak istedigimi unutmusum 🙉
kulaklarinda ne sorun var canim?
erkin önsalıda araştır mutlaka canım
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar