Uyuyamadım sabah akşam her saniye içiyorum ben gibi olan var mı nasıl düzeleceğim bilmiyorum
2 ay
Ya sigara ya uyuşturucu ya telefon ya alkol ya mastürbasyon ya ya ya ların sonu gelmez hepimiz illaki bişilere bağımlıyız ama kiminki daha zararlı onu tartışır dururuz… tek çare bırakacağına inanmak bende siga bağımlısıydım ve bıraktım irade herşeydir
Cevap
22Cevap
Senin gibi arkadaşım vardı 100lük viskiyi tek başına 3 saatte içerdi bu şekilde bir sene anca dayandı sonra mide kapakçığı delindi reflü oldu yemek bile yiyemiyor doğru düzgün aynı duruma gelmek istemiyorsan bırak hemen
Yoksunluk yaşıyorsanız amateme gidin keyiften içiyorsanız yapacak bir şey yok
Kafam hala güzel yeni ayildim. Ama az ara ver carpiyo ya. Şu an da içiyorum deme 😄
Hiç yaşamadım ama alkol içmek yerine farklı bit aktivite denesen belki içmek istemezsin kafanı dolu tutsan aklına gelmeyebilir çevremdekiler bir bağımlılıkdan kurtulmak için böyle şeyler yapıyor genelde
Alkol değil ama başka bir şey içiyorum şu an sanırım bende bağımlılıyım
Ne içiyorsun
Yorumum kaldırılır 😅
Madde mi
Paylaşımını beğeniyorum ordan sor
İçtiğin işlediğini günah sende kalsın yayma millete oruç tut ve iftarda dua et bu illeti bırakmak için
Yakın arkadaşın ya da sana destek olacak birisi yok sanırım
Yok
Alkolden kasit hangisi?
Sek viski
Zenginin viskisi dert oluyor demekki insana :)
Hayat böyle devam etmez.
Farkındayım 😘
Farkında olup devam etmek. Bunu bende yaşadım. Bir duvara toslayana kadar da devam ediyor biliyor musun
Nasıl geçti
Duvara tosladık. Psikolojik olarak çöküş. Tabi yıllar önceydi. Sigara alkol yok bende. Düşünce olarak alışkanlıklar diyelim. İnsan bir süre sonra kendine değer vermeye başlıyor. O noktadan sonra bir şeyleri değiştirme kararı alıyorsun. Sende böyle gidersen sağlık sorunlarının başını çekersin.
Amatem diye bir var tavsiye ederim.
Nasıl alıştın
Selam, bira mı içiyordun
Amatem de tedavi ol bedenine yazık
Ne derdin var bu kadar içiyorsun
Bunu farketnen iyi sağlık ocağına git sor
Wiski parasını vererek mi kazanıyorsun nasıl yapıyorsun
Neden içiyorsun
Allah hidayet nasip eylesin inşaallah
Yeşilaya başvur tedavi ol
Alıştıktan sonra çok güzel olur tabi 😂😂😂😂😂
Oha çok içiyorsun gizli