Senelerdir anksiyete sorunuyla uğraşıyorum büyük bir kısmının üstesinden geldim ama hala tam anlamıyla geçmiyor, bazen sosyal çevreme yansıyor kaçınma durumu oluyor, önümde gireceğim bir sınav var aslında sınavdan sonra halledeceğime inanıyorum ama gel gör ki sınav salonunda panikten mide bulantısından odaklanamıyorum 2 sene ilaç tedavisi almıştım etkisini gördüm tabii ki bıraktıktan sonra artık başlamak istemiyorum ama tamamen geçmedi de ne yapmam lazım tavsiyeee😔
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaa knk alakasız olacak ama birsey sorucam hiç Mad parfumlerinden kullandın mı? En kalici mad kadın parfumu sence hangi kodu? Z101/b103/p107 bunlardan birini kullandın mı veya? (Ben en kalici kokuyu ariyorumda?
Yapman gereken en önemli şey sürekli bunu düşünmemek eğer düşünmekten kendini alamıyorsan başka uğraşlar bulmalısın azalır zamanla ama çok fazla ise psikolog en doğru çözüm tabi
Zaten okul hayatı bitince başladı bende, tam da o boşluğa düşme.. sanki bütün hayatın gerçekleriyle yüzleşmişim gibi oldu 6 senedir var fakat ilk zamanlarki gibi değil çok şükür psikologlada görüştüm zorlandığın şeylerin üzerine git var temelde , yapıyorum fakat yeniden yapınca tekrar zorlanıyorum haliyle umutsuzluk oluyor geçmediği için
Aslında üstesinden gelmişsinki sınavlara girmişsin ve başarıyla okulu bitirmişsin bir de bu yönden bak derim
Selectra ve dideral mi
Tedavi için zestat kullandım, sınav için dideral verdi sınav günü alırsın diye ama çok etki etmedi. Düzenli kullanım için değildi yani sadece sınava girerken kullan dedi ama sonuç olumsuz
Yaş kaç senin
26
Sınavda hiç bayıldın mı
Hayır yoğun korku , hızlı kalp atışı , soğuk ter ve mide bulantısı sanki gerçeklikten sıyrılma hissi oluyor , bu sadece sınav anında oluyor bu arada başka bir ortamda bu kadar yoğun yaşamıyorum
Psikiyatriste gidiyor musun
Zaten okul hayatı bitince başladı bende, tam da o boşluğa düşme.. sanki bütün hayatın gerçekleriyle yüzleşmişim gibi oldu 6 senedir var fakat ilk zamanlarki gibi değil çok şükür psikologlada görüştüm zorlandığın şeylerin üzerine git var temelde , yapıyorum fakat yeniden yapınca tekrar zorlanıyorum haliyle umutsuzluk oluyor geçmediği için
Beni eklesene
senın sevgılın yok dımı?
Varken de anksiyete vardı ayrıldım yine var
pekı senle uzunca konusalımmı?
sustun
Ne hakkında konucaksın
genel kanka dost gıbı