2 ay

Devlet hastanesinde kadın doğum muayenesi neden bu kadar yüzeysel ve özensiz oluyor?

Sağlık sistemi Avrupa'da kötü falan diyorlar ama burada sadece özel hastanede muayene olabiliyoruz. Bugün kadın hastalıkları polikliniğine gittim, doktor muayene etmek istemedi beni. 2-3 hasta aynı anda alıyor, hastalardan biri belki özel bir durum anlatacak, bireysel alması gerekiyor bence. Ben biraz ısrar edince muayene etti ama istemeye istemeye. Kendimi tebrik ediyorum bu zor durumun üstesinden geldim, başka zaman olsa ağlama krizine girebilirdim 😂😂 odaya giren hastalar 2 dk içinde çıkıyor. 2 dk içinde neyin muayenesini yapmış olabilir. Bir de ultrasonla bakmadı bana, ta Nisan ayında ultrason randevum var, doktor değilim bilemeyeceğim tabii ama orada bence 2 dk içinde bakabilecekken bir ay sonraya randevu vermiş gibime geliyor. Belki de başka bir devlet hastanesinin kadın doğum polikliniğini denerim.. doppler renkli ultrasonda daha mı iyi görünüyor peki bilenler varsa yazabilir mi?

Devlet hastanesinde kadın doğum muayenesi neden bu kadar yüzeysel ve özensiz oluyor?