Eşim talihsiz bir kaza yaptı ve felç kaldı çocuğumuz da var ama kendini beceriyor çocuğa yardım ediyorum ben üstüne ama bazen imdat diye bağırıp ağlayasım geliyor çok zor her şey ev işleri yemek çamaşır bulaşık iş güç altına yapıyor yanında değiştirirken öğürdüm bir kere istemeden o da iğreniyorsun değil mi dedi bu sefer de vicdan azabı çektim eşimi üzdüm diye sarılıp ağladım senin saçının bir teline kurban olurum beni affet olur mu öyle yapmak istemedim dedim o da tamam üzülmedim dedi o da gerçekten artık midem bulanmadan değiştirmek istiyorum en azından altını bir öneriniz var mı eşimi üzmek hiç istemiyorum vicdan azabı çekiyorum çünkü sonra
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok üzücü Allah'ım kolaylık versin senin gibi adam bulunmaz millet kadın peşinde köp*ek gibi koşarken sen vefa ile eşinin yanındasın helal olsun size imtihanın buymuş
Bırakamam ki eşimi kalbim dayanmaz başka kadinla arkama bırakıp gitsem ilk başta konuşamıyordu eli tutmuyordu hatta bana dediler cocugunu al bırak benle evlen diyen kız oldu ben kabul etmedim esim salya akıyordu salyalı haliyle beni öptü hatta o öpücük mutluluğu bana yetti mesela doktor da dedi senin sevgin hayata geçirdi diye şu an konuşuyor salyasi akmıyor elleri tutuyor eşimin mesela
Sen iyi adamsın imtihanını kazandın başka adam olsa çoktan terk ederdi helal olsun
Tabi ederdi ama esim beni etmezdi onu biliyorum o yüzden bende onu etmedim o halde beni öpmesi dünyalara bedeldi
Aldat bari diyordu bir arkadaşım onla bile iletişiminin kestim ki normalde aldatsam bile esim kıskanır ama bir şey diyemez bu halde
Geçmiş olsun. Maske takabilirsiniz altını değiştirirken.
Eşim rencide olur diye çok üzülüyorum bugün çok ağladım hatta sarildim eşime gelip beni affet diye ogurdugum için
Kokan bir şey sonuçta, öğürmen normal.
Evet ilk defa ogurdum bende çocukta yaklasamiyor yanına daha 32 yasinda esim birde aklı başında bir insan hemen tepki veriyor anlıyor bugünde öyle igreniyorsun değil mi benden dedi çok azap cektim bir şekilde halletmem lazım
Benimkide ona yakın bir şey isyan etme lütfen
Seninki ney ben eşimi seviyorum ama biraz zorlanıyorum tembel biriydim önceden eşimi sevmesem yapmam zaten
Allah yardımcı olsun
Amin krdsm o benim her şeyim
Allah sana sabır versin. sana dua edeceğim
Sağol krdsm esimi çok seviyorum gerçekten çok pişman oldum öyle ogurdugum için yanında ağladım hatta ona sarılarak
Başkaları ko*pek gibi kadın peşinde koşar adam ne güzel sadakati vefası isteyince oluyormuş demek ki
Aldatmiyorum bile imkanım varken eşimin dizinin dibinde oluyorum hep birbirimize muhtacız çünkü ikimizde
Bilmiyorum kokudan falan mı oluyor görüntüden mi
Kokudan da görüntüden de ama en çok kokudan çok pişman oldum ogurdugum için yanında istemsizce
Çocukta yanasamiyor yıkıyorum bir güzel eşimi anca öyle ama ertesi gün yine batırıyor
yardımcı tutalım desen
Ben eşime bakabilirim ogurdugum için vicdan azabı cektim sadece ilk defa oldu bu
eşine karşı hala sevgiyi besliyor musun bosanma disğncen falan var mı ona göre konsuyıö
Yok bosanma düşüncem yok hala cinsellik de yaşıyoruz en azından ben ihtiyacımı karşılıyorum
Seviyorum yani
bak öğürdüğün için pişmanlık duyma çünkü abartılcak bir şey değil insanlık hali istemsizce olmuş sen gerçekten cennetlik adamsın eşini trrk edip gitmemişsin hala duruyorsun bakıyosun çok büyük sevap kazanmıssındır vicdan azabı cekmene gerek oldugunu dusunmuyorum belki eşin açısından üzücü bi durum olabilir ama sen isteyerek yapmamışsın sonuçta o kokudan dolayı olmuş kim olsa aynı şekilde olurdu
oha cinsellik nasıl karşılıyorsun
Ben kendim yapıyorum eşimi soyunup kendim rahatlıyorum bu şekilde opusme falan duygusal boyutu cinsel boyutu bu
Yani eşimi yapıyorum
hm anladım
Eşim açısından üzücü evet daha çok genç bir çözüm bulucam altını değiştirme işine kalbim var benimde üzüldüm öyle söyleyince
Geçmiş olsun ne kazası geçirdi
Beyin kanaması gecirmisti bir keresinde hastaneye hemen yetiştirmiştim allaha şükür evde izin günümdeydim yoksa ölecekmiş böyle kurtardım eşimi hayat arkadaşımı ama üzülüyorum
Çok zor düzelme ihtimali yok muymuş peki
Düzeldi baya ama bu kadar herhalde bir gelişme yok ilk başlarda salyasi akıyordu elleri tutmuyordu konuşmuyordu benim sevgim iyilestirdi onu doktor söyledi konuşuyor şu an eli tutuyor salyasi akmıyor salyalı haliyle benim ağzımı öptü mesela ilk tepkisi o olmuştu ama daha tepki vermedi ayakları
sölenme mk adam ol
Düzgün konuş lan