Bakmaktan bunalmadım sadece ne bileyim anlatmıyorum kayınvalideme bir hafta bakar mısın eşime desem ayıp olur mu beni yanlış anlar mı
Eninde sonunda iyi olacak biliyorum ama çok bunaldım artık biraz sakin kalmak istiyorum
Bakmaktan bunalmadım sadece ne bileyim anlatmıyorum kayınvalideme bir hafta bakar mısın eşime desem ayıp olur mu beni yanlış anlar mı
Eninde sonunda iyi olacak biliyorum ama çok bunaldım artık biraz sakin kalmak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir sınır var ve maalesef o sınırdan sonra insan toparlayamıyor. Sizin kadar ileri seviyw olmasada bizdede bişeyler oldu, hayatı çok sorguluyorsun. Herkes hayatında keyfinde ben bir oda içinde, yani insan kime anlatsada anlamaz.
Maalesef öyle ne güzel insanlar geziyor sıkıldım bende ne yapayım
Yaşınız kaç
Canım ayıp falan değil. Sen karısıysan her şeyden önce o da annesi. Bunalman doğal. Sadece biraz nefes almak istiyorsun belli, hakkındır
Oğlu değil mi isteyerek bakması lazım durumu izah et bence anlayışlı birisi ise hâlden anlat
Artık istemiyorum gibi anlayabilir
Bu da karisi degil mi o da mecbur bakmasi lazim
Mümkünse ayrıl çünkü sen ömür sürülecek bir insan değilsin
Bence bunu söylemen çok yanlıs bu günlerde eşinin yanında olman gerekli kötü günde olmazsan ne anlamı var evli olmanin
Yanlış falan değil aynı durumda ben olsam bakmazdı bunu düşündükçe daha da hırslanıyorum
Boşan o halde abla sevmiyorsun uzatmanın anlamı yok
Ben onu herşeyden çok seviyordum canımdan bile ama beni aldattı 1 hafta sonra kaza yaptı felç kaldı ben o kadar şeyi içime attım 4 ay baktım artık bakamıyorum
Boşan öyleyse napcan
Ama sen o durumda degilsin ve o yuzden varsayimlar uzerine bisey dusunemezsin o senin esin ve sen onun karisisin o yuzden ona bakmak ile yukumlusun
Biraz çık dolas. Onlar yanında kalsın.. çok geçmiş olsun rabbim güç versin
Çıkamıyorum ki dışarı çıkarsak beraber çıkıyoruz onda da hava çok sıcak indir bindir yoruluyorum
Yalnız çık işte. Ne bilim alışveriş yap. Ailesi kalsın yaninda
Ah be kardeşim onlar öyle masum düşünmüyo
Ne kadar daha devam edecek
Bırak şimdi bu işleri :))
Nasıl
Napıcan evde yalnız :))
Tatile gitcem
Kiminle? :))
yatakda durum nasl peki
Yok yatak
sen napyosun sevişmeden yaş kac peki
24
bakar ama senin ne isin var
Arkadaşlarımla minik bir tatil yapmak istiyorum 4 5 günlük
söyle kabul eder
Ederde ne anlar ne düşünür
bıkmıs yorulmus der
Attım
Olmaz
İnşallah canım
Ne demek olmaz olur bence esin cunku o senin gozunun nuru degil mi hastalikla saglikta
Kadin abkmicam mi demis? Sen nerden bilcen mk. Bacim cikabilirsen 3 gunde olsa 5 gunde olsa cik bi ruhun rahatlasin
Eger bi nefeslenmek icinse tamam ama eger oyle basindan savmak icinse ayip yani
Olur
Biraz dinleneyim de