Eşimin ayağı kırıldı ve zorunlu yatakta yatıyor...Eşime nasıl yardımcı olabilirim?

Sevgili arkadaşlarım,

Eşim, geçirdiği bir trafik kazası nedeniyle ayağını kırdı ve ayağa kalkması bir süreliğine yasak. Bu nedenle, tuvalet ihtiyacını gideremiyor ve ben eşi olarak bu konuda ona yardımcı olmak istiyorum, ama buna izin vermiyor. Nedenini sorduğumda ise, onu bu şekilde görmemi istemediğini, ileride bundan iğrenebileceğini ve kendisine ilgi duymayabileceğimi düşündüğünü söyledi. Ben ise, bunu asla söz konusu olmadığını, onu çok çok sevdiğimi ve böyle birşeyin aklımın ucundan geçmediğini ifade ettim. Çünkü ben onun ruhunu ve davranışlarını seviyorum.

Soru şu: Ona ne dersem, tuvalet konusunda yardımcı olmama kendini ikna edebilirim.

Güncellemeler
+1 yıl
Değerli fikirlerini benimle paylaşma zahmetinden bulunan değerli siz arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sanıyorum, bu işi ben halledemeyeceğim, annesi bakacak. Şu noktayı sizlerle paylaşmamıştım. Evleneli daha 5 gün oldu ve henüz karı-koca bile olmamıştık. Dolayısıyla her ne kadar birbirimizi sevsek de, bu tuvalet konusu olmayacak. :SSSSS

Cevap veren tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
Eşimin ayağı kırıldı ve zorunlu yatakta yatıyor...Eşime nasıl yardımcı olabilirim?