3 ay

29 saattir uyuyamıyorum, kalbim çarpıyor ve sürekli düşünüyorum, ne yapmalıyım?

Son günlerde çok sıkıntılı şeyler yaşadım. Çok fazla ailevi sorun var. Eski eş meseleleri, kök aile kaynaklı sorunlar gibi pek çok sıkıntım var. Sanırım artık kaldıramıyorum. Son uykumun üzerinden 29 saat geçti. Kalbim çarpıntı yapıyor kuş gibi göğsümde. Sürekli olan biten şeyleri düşünmek, ya da olabilecek en kötü ihtimalleri düşünmek beni yordu. Hiç iyi durumda değilim. Şu an uyumak istiyorum yine uyuyamıyorum üstelik yorgunum. Acilen uyumamı sağlayacak bir çözüm arıyorum.

Güncellemeler
3 ay
Daha uymuyorum ile uyuyamıyorum şeklindeki ifadelerdeki farkı ayırt edemeyen bir kitleye hitap ettiğimi düşünmemiştim. Uyumuyorum isteyerek yapılan bir eylemdir. Uyuyamıyorum çabalayıp bir türlü uyuyuyamamaktır. Bana yat uyu ya da uyumaya çalış diyenler ya insanlıktan nasibi yok olanlardan ya da Türkçe anlama konusunda sıkıntılı insanlar. Cevap vermiş olmak için hiç cevap dahi vermeye zahmet etmeyin. Anlayabilen olsa zaten çözüm verecek biliyorum.
Güncellemeler
3 ay
Hayatında hiç sıkıntıdan uyuyamaz hale gelmeyenlerdenseniz ne güzel. Sizler adına sevindim. Ben bana ağır gelen üst üste birşeyler yaşadığım bir süreçten geçtim. maalesef sizler gibi yastığa başımı rahat koyup uyuyamıyorum. Çok göz yaşı döktüm. Elimde değil çünkü şu an içinde olduğum durum beni çok üzüyor. Lütfen bu hali anlamıyorsanız cevap vermeye zahmet etmeyin. Bu şekilde bir sıkıntı anca çeken biliyor. Belki biri yaşamıştır bir çözüm bulmuştur diye gelmiştim. Hata etmişim.
29 saattir uyuyamıyorum, kalbim çarpıyor ve sürekli düşünüyorum, ne yapmalıyım?