Kıymetli ablalarım ve abilerim ileride önüme çıkacak hayati engebelerde daha etkili bir yol izlemem için manitaların çektiği kabir azabı sorgusundan nasıl sıyrılabilirim fikirleriniz için teşekkür ediyorum😂
3 ay
Detaycılık anlamı farklı. Kadınlar detaycıdır ama kendi alanlarında... mesela ilişkilerde erkeklerde detaycıdır. Kozmatik, renk, estetik, uyumluluk konularında detaycılardır. örnk veriyorum harika kokan çok uyumlu duran göze estetik görünen ama içeriği ucuz olan sadece dış işçiliğine önem verilmiş bir ürünü çok pahalıya satabilirsin bir kadına... Bir erkek ise kaliteye ve içeriğine materyalin ederine bakarak fiyat algısı karar algısı yaratır.
İki cinsiyette detaycı ama farklı konularda 😉😂
Cevap
4Cevap
detaylara çok takılıpta mutlu olan insan görmedim.
Ben nasıl profesyonelce sıyrılacağımı sormuştum :/
Çünkü kadın beyni detaycı çalışır.
Erkek beynide aynı şekilde?
Hayır
Ben detaycı bi erkeğim ve cevap çok net bir şekilde hayır değil.
Bilimsel olarak kadın beyni erkek beyninden çok daha detaycı çalışır
Ablacım bilimi bir kenara bırakıp insancıl düşünce yapısıyla artık çözüme ulaşıp cevap verir misin acaba?
Aynı yaştayız. Neden abla diyorsun? İnsancıl düşününce de kadın daha detaycı
Aynı yaşta olsak bile yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için abla güzel bir kaçar yol. Üstelik ben daha detaycıyım ve kadın değilim teşekkürler..
Allah öyle donatmış
Bu donatılmayı törpüleyebiliriz diye düşünüyorum
Değiliz bence
Öylesiniz diye genelleme yapmak istemiyorum. Sen gibi istisnai durumlar olabiliyor, ama geneliniz öylesiniz maalesef☺️
ne yapıyorlar ki
Ne yapmıyorlar ki?
Çok abartiyorlar
Ben kendimden soğuyorum bazen o derece
Görevleri o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?