Ulan eskiden pantolon giymeye utanan ve çekinen kızları biliyorum, günümüz kızları ve kadınlarına baktığımızda ise göğüs ve kalça dekoltesi vermeden duramıyorlar. Bunları yapmalarında ki sebep ne?
Kadınların bu hale gelmesinde ki sebep ne olabilir?
Öncelikle bir biriyle yarış halinde olmaları. Bir Kadın soyununca diğeri daha da soyunuyor. Ayrıca bana göre sosyal medyanın da aşırı etkisi var. Eskiden Ünlüler soyunurdu millet uzaktan ah vah ederdi artık millet ünlülerle yarışır oldu. Edepsizlik işte
Kusura bakma ama ben böyle insanların mahrem yerlerini ve yamuk fiziklerini görmek zorunda değilim, girdiğim tartışma forumlarında bile bu soktuğumun tipleri var
Kankam benim de anlamadığım konu bu zaten, ben kızların mahrem yerlerini ve yamuk fiziklerini görmek zorunda mıyım?, İslâmî tartışma sitelerinde bile bu kızların fotoğrafları var
Yamuk fizik ve mahrem yerler derken, eğer konu yamuk fizikten bozulan göz zevkinse o zaman benim göz zevkimi de kel erkekler bozuyor, ben onlara gidin saç ektirin sizin keltoş kafanızı görmek zorunda mıyım diyor muyum? Ya da şişman birine göz zevkimi bozuyorsun git kilo ver demiyorum. Çünkü insanlar sırf benim göz zevkim yüzünden kendilerini değiştirmek zorunda değil. Herkes kendinden sorumlu ve ona karışma lüksüm yok