Sorusuna yanıt verdiğim biri özelden yazarak benden müsaade izin istemeden kendi kendine hayatıyla ilgili konuları anlatmaya başladı ben de bundan rahatsız oldum hemen küfürler savurmaya başladı? Ben mi haksızım bu durumda?
Bu duruma biraz hak veriyorum. Çünkü gerçekten bir halta benzemeyen kadınlar, abazanlar yüzünden kendilerini öyle çok prenses sanıyorlar ki umursamaz davrandığında ''Sen kim oluyorsun da beni görmezden geliyorsun'' misali çirkefleşmeye başlıyorlar hemen. Takibe dönüş yapmadığında engelleyen mi dersin, mesaj atmadığın için ''ezik'' diyen mi dersin...
öyle bişeyler olunca bazen sinirlenip çirkefleşebilirler benim fikrim bu. seninle aynı fikirde olmayabilir ama seninle konuşmayı kendine yakıştıramamış olabilir. ya da seninle konuşurken kendini rahat hissetmiyor olabilir. böyle bi durum olunca da çirkefleşmesi işin normali gibi bana göre
Her hıyarım var diyen kıza tuz alıp koşan abazanlar yüzünden alıştılar her dediklerinin yapılmasına. En ufak bir ret gelince kendilerini kaybedip saçmalıyorlar, sanki dünya onlara borçluymuş gibi. Engelle geç.
Bu durumun cinsiyetle hiç alakası yok canım 😊 Her insan sınır koyulduğunda olgun tepki veremeyebilir. Ekran görüntüsünde sen de sonunda epey sert konuşmuşsun 😅
İlk aşamada “Ben bu kadar detay duymak istemiyorum” deyip engellesen yeterliydi. Hakaret eden kesinlikle haksız ama senin de bundan sonra sınırını sakin ve net şekilde koyup ardından muhatap olmadan engellemen en sağlıklısı olur 👍🏻💬
Böyle aptallar çok maalesef ki mesajına bakmak zorunda bile değilsin direkt hakaret saçma sapan şeyler söylemeye başlıyorlar en iyisi özelde kimseyle muhatap olmamak.
Benim tepkim nazik değil çünkü sinirlendim boş erkeklerden ilgi gören bazı hemcinslerin her şekilde davranıp konuşabileceklerini sanıyor. Kullanıcı adını gizlemişim hanımefendi boş duyar kasmayın lütfen