Burun ameliyatı olacağım yakında fakat endişeliyim sizce Medicana hastanesi güvenilir bir hastane mi?
3 ay
Burun ameliyatı olacağım yakında fakat endişeliyim sizce Medicana hastanesi güvenilir bir hastane mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hastaneden ziyade doktor bence etken o noktada hangi hastane doktor diye sorsan daha etkili cevaplar alırsın
Doktora güvenim varda anesteziden korkuyorum daha önce iki kere aldım
Başka ne amaliyatı oldun ki?
burundu diğerleride fakat istediğim gibi olmadı maalesef
Uuuu fazla operasyon geçirmişsin bence ders çıkartman gerekli şuandaki halini keşke bir hızlı resimle falan yükleseydin
Ne dersi çıkaracağım kolay bir burundu ve doktor yapamadı istediğim şekilde, burnum düz ve düzgün simetrik fakat yüzüme göre uzun ve kaba duruyor yüzüm çok küçük istediğim gibi olmadı hiç bu nedenle barbie nose istiyordum
Ders çıkar derken bunu kastediyorum doktor tercihini
Burun ameliyatı çok hassas bir ameliyat O yüzden ameliyattan önce bayağı iyi bir araştırma yapmak gerekir
Araştırmayı yaptım daha önce iki kez burnumdan operasyon geçirdim fakat başarısız oldu doktorum medicanada ameliyat yapıyormuş ama hastaneden emin olamadım
Doktorun iyi ise sorun yok mesela ben de oldum Bir buçuk sene oldu İnan benim doktorum çok iyiydi. Yüzümde ne şişme oldu gözümde ne morarma oldu Çok rahat bir süreçti benim için.
Güvenilir tüm hastalarını neredeyse paylaşıyor
O zaman ameliyat olabilirsin dediğim gibi burada önemli olan doktorun ne derece iyi oldu. Ben de mesela kırık vardı 3 yerde bir de estetik yaptı ameliyatım 4,5 saat sürdü. Sendeki sıkıntı ne?
Ben daha önce iki kez burun ameliyatı oldum ve hala burnum uzun yüzüme göre fakat düz ama kaba duruyor herkes bir şey yok diyor ama istiyorum hep isteyecegim😞
Güvenilir patronun arkadaşının yeri bir kaç tanıdık oldu ameliyat
Aaa gerçekten mi hangi şubesinde oldu acaba
Ataşehir
Ben Çamlıca’ da olacağım bakalım hayırlısı
Şirket mi orada
Yok hayır benim görüştüğüm bir doktor var ameliyatlarını Çamlıca dakinde yapıyormuş orada olmayı düşünüyorum
Hayırlısı olsun güzellik
Evet iyi doktorlar var genelde
Anestezi açısından korkum var daha önce iki kez almış olmama rağmen 😞
Merak etme zaten öncesinde tetkit yapılıyor
Çok sağolun hep vefat edenleri görünce insan korkuyor
Normal korkman ama merak etme, artık çok dikkat ediliyor
Acıbadem Hastanesi'ne git orada yaptır