Ya belimde fıtık vardı zaten bacağım bir tutuldu kas gevşetici falan aldım ama 25 yaşında normal mi bu ya
3 ay
Ya belimde fıtık vardı zaten bacağım bir tutuldu kas gevşetici falan aldım ama 25 yaşında normal mi bu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kötü bir şey
Yasa bakmiyor maalesef. Benim 20 ki yaslarda oluyordu
Sende de mi va e
Var evet. Vurduğu zaman da anam ağlıyor. Gecen yıl bı kitlemisti. O an beni kesseler razı olurim o derece. Drlar ameliyat demişti başka çare yok demişlerdi. Olacaktım bir ara ama olmadım. İyiki de olmadım. Yararıni. gorenler gibi gormeyenlerde var. En son ki Dr şimdilik gerek yok demisti. Şu an hiç ağrım vs yok. Dikkat etmek gerek. Kiloya dikkat etmek gerek. Yürümek gerek. Sıcak tutmak gerek. Yasin daha genç dikkat ederek atlatabilirsin
Benimde iyiydi aslında egzersiz de yapıyordum dün bir tutuldu moralim çok bozuldu
Hep böyle kötüye mi gidecek diye
Peki kalkıp yuruyebiliyor musun
Yürüyorum da kas gevşetici falan almama rağmen çok kötü yine d e
Çok ağrıyor
Düşün ki ben tutuldudunda yerimde şöyle bir cm bile kimildayamiyordum. Kas gevşetici ilaç krem yerine iğne vurul. İğne daha etkili
Tamam da hep böyle mi olacak
dikkat edersen zamanla düzelir sorun olmaz. Ama arada bir boyle sorunlar da oluyor maalesef
Neden bizde oldu ya boyun da var bende çok mu güçsüzüm
Doğuştan gelen bir sorun olabiliyor. Sinirlerin geçtiği kanallar dar olduğu için oluyor
Hep hareketslzikten falan olmaz demi kendimi çok suçladım ya
Egzersiz yapıyorum evde 5 aydır çok iyiydi dün çok stres oldum bir şeye onun üstüne daha fa tutuldu
Tabi ki sürekli oturmak kilo almak tetikliyor. Kilo olmayacak sürekli hareket olacak stres olmayacak.
Kilom yok zaten benim
Ama annemin de kasları öyleydi güçsüz biraz ona çektim galiba
Fibromiyalji dedi bir doktor ama bence değil fırıktab
Aynen kas kütlesi az olduğu zaman da fıtık nedeni olur
Hamile olunca falan ne olacak ne bileyim ya
Daha dur yaşın genç bir şey olmaz şimdiden stres yapma
Egzerzilerimi yapıyeodum dün stresten de oldu bence bugün yamadım ağrım çok di ye ama yapınca iyi geliyor boyumda da fıtık var bu araca.
Birde kış olduğu için soğuktan dolayı da artar. Havalar ısınınca duzelirsin
Düzelir demi ama hep daha da kötü olmaz başta benim 1. Dereceydi şimdi 2 ye çıktı ama
Fizik tedavisi gördün. mu
Gördüm gittim ama anlık işte rahatlatıyor doktor egzersizleri verdi onları yapıyordum her gün
Umarım duzelirsin. Strese sokma kendini. Yürüyüş yapmak en iyi tedavidir bu konuda. Ben biraz çay keyfi yapacağım. Kendine iyi bak. Hayırlı akşamlar ;)
Teşekkür ederim sağ ol
Stresliyim ya
Magnezyum içtim çok iyi geldi bugün kas gevşetici alırım
Bak istersen beni ekle. Canın sıkılır moralin bozulur yazarsın konuşuruz kafan dağılır.
Hep yazarım bak hep bozul
Sorun yok yazabilirsin iyigeceler
14 yaşından beri çekiyorum. 2 fitik var bende de. Doğum da yaptım aktif cinsel hayatımda var hiçbir şey olmuyor merak etme ama sürekli tetikte olup dikkat etmen gerekiyor
Demi sürekli dikkat etmek lazım işte
Ama bacağım da tutuldu senin de tutuyor mj
Evet ben el ayak parmak uçlarını dahi hareket ettiremiyorum öyle durumda. Kas gevşeticiden zehirleniyordum bir keresinde 😅
Ama ameliyat olmadın mı
Olmadım asla da olmam
Nedne oldu acaba ya ben çok ağır da kaldırmadım başkalarında yok bende var
14 yaşında nedne oldu acaba
Amaliyat ol Kurtul basit bir ameliyat Zaten
Ameliyatlık kadar da büyüm değil ki
Anlamadim
Ameliyat olacak kadar büyük değil ama hiç yokta değil
Tabi anladım şimdi onun kararını dr verir, benim arkadaşın fıtığı patlamıştı amaliyat oldu sonra yine patladı yine amaliyat oldu 1 ay içinde 2 defa amaliyat oldu şu an iyi ama o arkadaşım
Kaç yaşında
40 ama yaş önemli değil fıtıkta
14 yaşında neden oldu işte benimde 23 de oldu