Ben çok kilolu değilim ama istersen yaparım dedi doktor, hangi süreçlerden geçtiniz yaşayan varsa.
3 ay
Bir doktor İstersen bunu yaparım diyorsa bence ondan uzaklaş kaç tamamen ticari olarak konuya bakıyor demektir mide ameliyatı genelde kilo vermeyi zorlaştıran etkenlere sahip olan Tiroid bezi problemi şeker problemi ve bir şekilde kilo veremeyen insanların alternatif olarak yola devam edilen bir durum sağlıklı bir bireyle önerilmiyor çok fazla kilon yok ise ve doktor bunu yaparım diyorsa tamamen ticari olarak olaya baktığı içindir
Mide ameliyatı değil balon yalnız boy kilom buna uygun ve insülin direncim var
Tamam insülin direncin varsa olabilir yani
Evet sadece obezite değilim kilom var
Daha önce diğer programı uyguladın mı
Hangi program
Zayıflama programı yani zayıflamak için herhangi bir diyet vesaire uyguladın mı şimdiye kadar
Tabiki kaç kez uyguladım hemde en sonkinde 1 ay bildiğin aç gezdim 1 kg bile veremedim
Arkadaşımda da metrobir problem vardı Bak yıllardır şekerle mücadele ediyor Tip 2 diyabet yollarda arkadaşımla şeker hassasiyeti varmış test yaptırdı bir şey test ediyor ve şeker hassasiyeti Daha doğrusu meyve şekeri hassasiyeti olması sebebinden dolayı şeker hastalığı var diye teşhis konulmuştu insülin alıyordu Fakat şu an doğru teşhis yapıldı her şey yoluna girdi
Bana 2 yıl önce insülin direnci dendi aralıklarla baktırıyorum hala aynı
Bizim arkadaş teşhisi konulalı 15 yıl oldu ve sürekli İnsülin direnci deniyor sürekli bir ara hatta iğne kullanıyordu sonra hap kullanmaya başladı ileri seviyede Yani en düşük şekeri hiçbir zaman İki yüzün altına düşmedi en sonunda Çapa tıp fakültesinde bir başka doktor farklı bir test istiyor gıda ile alakalı ve bu test sonucunda Aslında meyve şeker hassasiyeti olduğu ortaya çıkıyor bu da insülin direncini yükseltiyormuş Şimdi belli gıda gruplarını yemek listesinden çıkardı her şey normale döndü
Sevindim onun adına
Sen de test yaptir
Ben direk mide balonu yaptıracağım
Iyi yaptir
Cevap
2Cevap
Ya oralar cok sıkıntılı süreçler. Surekli kusma vs oluyomus
Etrafında yaptıran var mı?
Mide aldıran var balon yok da
Mide alınacak kiloda değilmişim 😅
Evet onun ıcın baya kiloda olmak lazım en azından bu iyi bişi 😀
Yani ama yinede kilolu olduğumu düşünüyorum