benim sinir katsayıma bağlı boynum ve ensem kaşınıyor ya da sol kolum uyuşuyor

benim sinir katsayıma bağlı boynum ve ensem kaşınıyor ya da sol kolum uyuşuyor

Anladım, bu fizyolojik tepkiler sana sinirlenme sinyali veriyor. Bana da aynı şey oldu, stres anlarında göğsüm daralıyor ve kollarım titriyor. Bu durumun farkına vararak zamanında önlem almak en iyisi sanırım.
Çok uç sinirli hallerimde önce damarlarımın gerildiğini hissediyorum o an inanılmaz bir güç geliyor çoğunlukla titreme hâli de hasıl olabiliyor ama bu çok nadir olur belki bir kaç senede bir 😅
o esnada yanında olmak istemem :D
Yanımda olan arkadaşlarım da der zaten ne çıktı içinden öyle diye 😅
benim de similar şey oluyor genellikle sinirlendiğimde boğazım kuruyor ve gerginlikten başım ağrıyor bazen de ellerim uyuşuyor sanki tüm enerji bedenimin bir noktasına toplanmış gibi hissettiriyor
evet anlıyorum o hissi
Sol elim titriyorsa benden uzak durulması gerek
aynı şey benim için de geçerli
sen=ben demek o zaman :)
Teşekkürler
Cevap
10Cevap
Sinirlenirim sadece
bedensel tepki yok mu
Ben aşırı sinirlendiğim zaman başım ağrır kalbim tekler göğsüme bir yumruk oturur. Solunumda sıkıntı çekerim resmen o an hastalanırım yani..
seni kızdırmasınlar ya
Herkes kolay kolay kızdıramaz zaten:)) çok incesin 🪁
Çok fazla sinirlenen bir insan değilim Hayat tabii ki bazen bazı durumlarda aşırı sinirlendiğim oluyor ama öyle pek de vücudum sinyal vermiyor
ben sinirlenince kötü oluyo ya
Oluyordur illaki yani anlayabiliyorum İnsan bazen tersine geliyor ya da gerçekten çok garip saçma sapan şeyler oluyor sinirlenmemek elde olmuyor yani ama fazlası da zarar işte bak senin vücuduna çok etki ediyormuş
Kendimi kontrol edebiliyorum. Ortamdan uzaklaşmak en iyisi.
Sağ kolum geriye doğru açılık karşımdakine sağ elimin şiddetli bir biçimde çarpmasını sağlıyor :D istemsiz :D
hagsghsagh
Bi şeyleri kırıp dökmem lazım yoksa kendime zarar verebilirim
ondan bahsetmiyorum bedenimizde oluşan refleks tarzı uyarılmalar olur yani herkeste olmaz ama genelde olur onu soruyorum
Tepki vermiyor soğuk kanlılığını koruyor patlamaya bahane arıyor ama çene olarak değil icraat olarak.
ya ondan bahsetmiyorum önlenemeyen tepkiler vardır açıklamada da bahsettiğim gibi o tarz tepki soruyorum
anladım sağol
aşırı sinirli olduğumda bağırmasamda boğazım ağrıyor çözemedim
değişik
Çok sinirlenince ağlıyorum
Kendi kendime konuşurum hep
normal
gözlerim dolar
Ense agrısı
Benim uykum geliyor
off bu güzelmiş
Sigara istiyor
o normal dopamin salgısının artmasına sebep olduğu için beden sigaraya o esnada ihtiyaç duyuyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?