Yanağım titrer ve gözyaşlarım patır patır damlar😭 🙄😱😳 Vücut alışık değil kızmaya ne yapsın zavallıcık yanağım 😄
Şu kız ne anlatıyor, kızınca aynı tepkim bu🙂 Damarıma bastı, gelmem geri geri🙄 sonrası şarkıdaki sözler gibi...
Yanağım titrer ve gözyaşlarım patır patır damlar😭 🙄😱😳 Vücut alışık değil kızmaya ne yapsın zavallıcık yanağım 😄
Şu kız ne anlatıyor, kızınca aynı tepkim bu🙂 Damarıma bastı, gelmem geri geri🙄 sonrası şarkıdaki sözler gibi...
Tabi bunları basitmiş gibi sayıyoruz ama insan sağlığına en büyük zararı da veriyoruz.
Sinirkilenirken iç organ fonksiyonlarından tut, kan dengesine kadar bir çok şeyin dengesi bozuluyor ve uzun süreli sinir stres de hastalıklara davetiye çıkarabiliyor.
Cok cok aşırı sinirlendiğim zaman boyun ve göğsüm kızarmaya başlıyor isilik dökmüşüm gibi, tanıyanlar biliyor tabii :D Tanımayanlar da korktuğumu düşünüyor ki çok yanlış o noktaya gelmişsem zaten iş işten geçmiş oluyor :D
Kızınca yüzüm kızarıyor benim kızarık yanakla dolaşıyorum 😄
Kızmaya alışık olmayınca napsın 🤣 bir de benim gözlerim doluyor hassas olduğum bir konuda kızdıysam 😏
Kızdırmasınlar üzmesinler bizi 😒🥺
Yanaklarımıza da yazık dimi neden kızarsınlar 😏🤣
Tişikkirler efenim 😄
Vücudumu ateş basar, önce sakin cevaplar veya uyarılarda bulunurum. Sonra karşımdakinin tutumuna göre sesim yükselir. Karşımdakini gömerim her türlü...
Eğer teksem evde bağırır kırar dökerim her şeyi ağlarım...
Aksine rahatlıyorum.
Evet...
Eig için teşekkürler
Cevap
20Cevap
Önce gülerim. Sonra kontrolü kaybedip kırıcı kelimeler sarfederim.
Yüzümde aşırı bir sıcaklık hissederim
Evet
Bi bakış atar ayrılırım ordan, kızdığımda.
Genelde kalbim hızlanır bazen gülerim
Barış, koptum😄😁 Kızınca güldüğün zaman karşıdaki bozuluyor mu 😁
Bilmiyorum o an tepkilerine bakmıyorum sinirim bozuluyor çünkü :D :D :D
Koptummmm 😁😄
Zarar vermek istiyorum bir şeye ya da birine. O sinirlendiren insanın kafasını kapıya sıkıştırmak istiyorum, tekmelemek filan.
Vücut tepki vermez benim ama o kadar gerilirki kessen kanım akmaz derler ya aynen geçti mi de fazlaca bi yorgunluk
Yüksek çok yüksek ama hızlı yükselip çabuk iniyor
Tipik trabzonlu sen bilirsin oranın insanını zaten
Laz da değilim halbuki ama damar almışım
Genellikle sakın durmayı biliyorum, öfke kontrolünü sağlarım. Zaten bunu yapamazsam beni gören susar ve uzaklaşır.
Teşekkürler 🙂 gece uyumayan yaramaz çocuklara bile kızmam, sarılıp uyuturum 🙂
Her yerim ayrı oynar.. Derin derin nefes alırım, dudaklarımı ısırırım, bacaklarımı sallarım..
Karşımdakinin hiç alakası olmasa bile ona kızarım. Normal sözüne bile ters tepki veririm
Sinirlenirsem kızarırım ve başımdaki damarlar çıkıyor sanırım
Kaşlar yıkık köprülere dönüyor hemen.
Ses tonu aklınlaşıyor.
Yumruklarımı sıkarım; direk Allah ne verdiyse girişirim... acımam yanii; gözüm karadır.
Ensemi kaşıyor ayağimi sallıyorum
Ense kaşımak, ilginçmiş 🙂
Kime, hangi sebeple sinirlendiğime bağlı. Kolay kolay fiziksel tepki vermem. Verirsem HULK SMASH!😈
Sinirlenince söylicek laf bulamam kelimeler boğazımda düğümlenir
Gözlerim açılır, dişlerim sıkılır : ))
Çokkk sıkıntı : ))
Parmağım kopabilir 😂
Elimi ağzıma sokmayı sevmiyorum 😂
İçinde kalmasaydı😂
konuşurken hızlı hızlı ve aceleci konuşma kelimeleri yutma
Öyle bir tepki vermiyor şükür vücudum.
Ellerim üşür, bağırırım. Kırar dökerim
Benim hep gülesim geliyor.
Evet ellerim titriyordu
Bakışım kayar