Olabildiğince kimseye zarar vermemeye çalışırım, ya bağırırım ya da bir şey fırlatırım. Bir keresinde makas fırlatmıştım birine allahtan çok saplanmadı.
16 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂👍
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılMaksimum sinirlendiğimde, kontrol edemediğim noktada tamamen karşımdakini nasıl delirtirim algısı ile nabza göre şerbet veririm aslında. Mimiklerim buna yetecek ise konusmam bile, sözler işe yarayacaksa onlarla yaparım, dinlenmemek çıldırtıyorsa dinlemem mesela. Tabi bu raddeye gelmemek için normalde ilk ortamı terk etmeye çalışırım.
117 Yorumla- 1 yıl
🙂
- 1 yıl
Bana nasıl gelinirse öyle karşılık alınır, sadece dozu biraz fazla olur olumsuz bir davranış ise gördüğüm 🙂
- 1 yıl
Olumlu davranışlarda da benzer yaklaşım geçerli aslında, nasıl gelindiği ve niyet önemli tamamen. Bir insan hayatımda yeri olmadığı veya yardımcı olabileceğim bir durum olmadığı sürece birebir aynı dozda olumlu davranış görür benden. Ama hayatımdaki yeri önemli, belirli insanlardan ise olumlu yaklaşımımda denklik aramam 🙂
- 1 yıl
Dediğim gibi nasıl gelinirse öyle girerim 🙂
- 1 yıl
Ben o kadar iddialı değilim, kimse de olmamalı. Beterin beteri vardır 🙂
- 1 yıl
Gerektiğinde lazım kötü olmak, yerinde ve gereken dozda bencillik kendine olan saygısından olur insanın bana göre 🙂 - 1 yıl
Kimse kendinden fazlasını vermemeli, bu insanın kendisine zarar maalesef. Bundan kaynaklı evet, dozunda bencillik gerekli bana göre. Hak ve adalet bilen, merhameti tanıyan insanlarla karşılaşırız hepimiz umarım 🙂🙏
- 1 yıl
Teşekkürler aynı şekilde, iyi günler dilerim 🙂🙏
1 yılsu şişesi varsa onu firlatirim yere.. kırılmayacak masa varsa ona tokat atarım. kırılacak bişeyler varsa tokat vurmam tabi... fakiriz çünkü 😁😁😁 Zengin olsam telefon firlatirim... Ama kimseye zarar vermem... karşı tarafı bastırmak için bagirabilirim... ama cok ağır şeyler olması lazım...
18 Yorumla- 1 yıl
Ama genelde cok ağır bişey olması lazım.. Genelde bağırmak. karşı tarafı sindirmek için.. cok ağır şeyler yaşanması lazım
- 1 yıl
Telefon fırlatmak aslında artislik yapmak... bunlar normal tepkiler... tam telefonu firlatacakken fakir olduğum aklima geliyor. yerine koyuyorum usulca 😛
- 1 yıl
🤪
- 1 yıl
aslında böyle huylarım da yoktur.. en fazla pey şişesi elimde hazirdaysa firlatirim.. en fazla yapacağım şey karşı tarafı bastırmak için bağırmak olur... tabi herkesle de o muhabbete girilmez. pisikopati var delisi var.
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılKanka biliyorsun sen , kuzu gibiyim ben 😂
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden ve kime sinirleniyorum o önemli. Laflarımla içinden geçebilirim karşımdaki insanın.
21 Yorumla
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSusuyorum. Garip gelecek ama sinirliysem ve kavga ediyorsam susup otururum ben karşıda ki insan ben susunca daha çok sinirleniyor bana daha fazla keyif verir o mesela o kirsin, doksun bagirsin umrum da olmaz öyle olunca daha fazla sinir yapıyor ve mesele artık benim değil onun meselesi olur jxksjzjdjd
10 YorumlaÇok sinirlendiysem eğer etrafımda kesici, delici aletler olmamalı.. Gözümün döndüğü oluyor maalesef..
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bir kez telefonumu fırlatmıştım, %20 pert olmuştu. Onun dışında avazım çıktığı kadar bağırıyorum.
13 Yorumla
1 yılBenimde bir akrabam var, maalesef cahil bir vatan haininin önde gidenidir. Fakat iyi bir sayısal bölümde okudu diye, kendisini herşeyi bilen zeki birisi sanıyor. Bu vatan haini akrabamdan iğreniyorum. Keşke onunla akraba olmasaydım.
10 YorumlaEn fazla bağırım ama en nefret ettiğim şeydir bağırmak direk saldırı hakaret varsa bağırırım
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılSinirlenince ortamı terk ettiğim için maksimum neler yapabileceğimi bilmiyorum.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Genelde çıldırıyorum 😂 neye sinirlendigime de bagli karşıdaki için iyi olmaz
15 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılKızarım çeker giderim ortamdan ki daha fazla tartışmaya gerek yok
12 Yorumla- 1 yıl
rica ederim
Mümkün olduğunca susar sinirin geçmesini beklerim buna rağmen (burnumdan solurken "gerçek manada") hâlâ sinirlendiriliyorsam atom bombasına dönüşürüm gözüm bir şeyi görmez
10 Yorumla
1 yılKime neye sinirlendiğime bağlı. Fakat şiddetli tepkilerim yoktur. Bir iki laf söyler susarım. Ya da maksimum ağlarım..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeye sinirlendgme bağlı aslnda. Kriz bile gecrdgm oluyor
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEn son kriz gecrdgmde sinirlendgm kişinin ne kadr eşyası varsa evden atmıştım kendisi de dahil kovmustm
Cevap sahibi1 yılArtk ne yaptgni sn tahmn et çünkü hak etmişti
Cevap sahibi1 yılEşim.
Küfür etmek ve saldırıya geçmek
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGenelde sakinim, çok zor sinirlenen biriyim. Ama sinirlendim mi, gözüm hiç bir şey görmüyor, bambaşka birine dönüşüyorum. Bağırırım da söverim de, yıkıp dağıtırım oralığı. Karşımdaki insanın kim olduğu da önemli, ona bağlı olarak da tepkilerim değişir. Benim kadar sakin insanı o hale getirenler utansın
10 Yorumla
1 yılSinirlenince pek yanıma yaklaşılmaması gerek adeta bir saatli bomba gibi oluyorum
10 YorumlaEn fazla terslerim ama genelde sakin sessiz kalıyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılSakinliğimi koruyamadığım durumlarda şiddete meyil edebiliyorum maalesef.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Önce sakin kalıyorum eğer sabrımı çok zorlarsa patlıyorum
10 Yorumla
1 yılBen ortalığın altını üstüne getiririm kim gelirse önüme yumruk atarım ondan öfke kontrolü yapıyorum sinirlenmemeye çalışıyorum. Yoksa başıma bela alıyorum genelde. Mahkeme falan
10 Yorumla
1 yılÜstünde saldırırım
14 Yorumla- 1 yıl
Üstüne
- 1 yıl
He yani
1 yılDeccal düşün işte ben oyum
17 Yorumla- 1 yıl
cdn.halktv.com.tr/.../gpc6kafwyaayvsm-2.jpeg
Bu sen misin :D - 1 yıl
Oha ksksksksksks
- 1 yıl
Ben değilim
- 1 yıl
Valla değilim be
- 1 yıl
Skskskksksks
1 yılSinirlenince içimden bir şeytan çıkıyor resmen..
19 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Bu kadar çirkin olmam ben kank. Bide bu kadar itici olmam :)
- 1 yıl
Siccin 7 film galasına gitmiş sen onu gördün mü gkgkg
- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
Sen gene çok abartma komşun gelip ağzını burnunu dağıtmasın gkfmf
1 yılDuvari yumrukliyayim derken kirmistim
12 Yorumla- 1 yıl
Duvari
- Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı.
1 yılKendimi sıkmak
11 Yorumla
1 yılgözlerim kısılır farkında olmadan bakışlarım mimiksizleşir gözlerim aşağıya iner
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yakarım evi 😅
23 Yorumla
1 yılBağırırim. O da çok nadir.
20 Yorumlaben baya fevri oluyom yav
10 Yorumla
1 yılO anlarımı sonrasında pek hatırlamam..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılcam çerceve indirmişliğim var
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılCok sinirli olurum laf sokarım durmadan
10 Yorumla
1 yılNeye sinirlendiğime bağlı. Dövebilirim bile.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Bağırmak, ağzıma geleni söylemek.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben genelde fazla sinirlenmiyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılSesimi yükseltirim bazen çakasım gelir öyle.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. şu an biriktiriyorum. Kime niyet kime kısmet.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılKüfür ederim
210 Yorumla- 1 yıl
Çok ayıp. :D
- 1 yıl
Ağzımız kötü ne yapalım 😂
- 1 yıl
Terbiyesizzz :D
- 1 yıl
Şimdi sana da ayıp oldu 😂
- 1 yıl
Neeee :D bana da mı sfdgsd
- 1 yıl
Evet ellere var da sana yok mii
- 1 yıl
Biraz ağır olmadı mı ettiklerin :D ayıpsa ayıp al sana da ayıp :D
- 1 yıl
Kaderimiz buysa ben yalnız da ayıp ederim 🥸😂😂
- 1 yıl
Hani deli deliyi görünce değneğini saklardı? Bu benden deli çıktı :D
- 1 yıl
😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBardak kırmak
115 Yorumla- 1 yıl
Çok kez bozdum
- 1 yıl
Aldım aldım 😂
- 1 yıl
Gönder manisini alayım nzndjdhf
- 1 yıl
Benimki geçti jshfhd
- 1 yıl
Bu yılı es geçecez dfhgdf
- 1 yıl
Evet djdhhyr
- 1 yıl
Cimri eltiler gibi dbhfdh
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılFiziki şiddet
13 Yorumla- 1 yıl
İkisi de oldu
Gizli Üye(30-35)1 yılGülüyorum çok çok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBağırır çağırırım ben sadece, şiddet olmaz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. terk-i diyar ederim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılKüfür ederim
10 Yorumla Ağlamak 😔
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hönkürmek🤣
10 YorumlaSinirlenince ağlıyorum genelde
13 Yorumla- 1 yıl
Lan ağzıma sıçıyorsun ve trip atıyorsun
- 1 yıl
@aedan_123 hahahah 🤣🤣 Demek öyle ha Bak bakalım Ben de bundan sonra sana özel şeyler yapıyorum whshhz😘😘
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılBağırırım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKonuşmam bir süre
10 Yorumla
1 yılEn fazla bir tane tokat yapıştırırım
10 Yorumla
1 yılBıçaklıyorum
10 Yorumla
1 yılBayıltırım
10 YorumlaBağırmak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSiti git
00 Yorumla
1 yılcanım mısın ya