Doktora sordum istediğim cevabı alamadım tatmin etmedi sizce bu kan tahlilinde ne var

Doktora sordum istediğim cevabı alamadım tatmin etmedi sizce bu kan tahlilinde ne var

Netten baktığım kadarıyla böbrek ve karaciğer fonksiyonlarında sorun olabilir. Ama öyle olağan üstü sorun yok. Son değer safra yollarıyla da ilgili
Cevap
2Cevap
Enfeksiyon geçirdin mi
Crp sedim karaciğer fonksiyonu değerlerin nasıl
ilk crp değeri 81,11 ikinci değer 11,96 sedimentasyon % 49
1 hafta cedfex 600 mg kullandım
Bakteriyel enfeksiyon o zaman cro düştüğüne göre vücudun tedaviye yanıt vermiş şu an iyileşme aşamasında gibi duruyo değerlerine göre sedimantasyon değeri normale geç dönüyor zaten doktor takip etmeye devam eder
Ateş falan var mı
arada oluyor ama bilhassa soğuk terleme oluyor birde iç hastalıkları doktoru gastroenterolojiye sevk etti kolonoskopi ve endoskopi için
Geçmiş olsun doktorunuz sebebi netleştirmek için sevk etmiştir
çok teşekkür ederim
Ne için yapıldı bu
Mide ve bağırsak problemim için
Bir şey yok bu sonuçlarda ama inflamatuar bir hastalığın başlangıcı olabilir stres çoksa beslenme kötüyse vs. Eğer ciddi sıkıntınız varsa ailede kolon mide kanseri gibi durumlar varsa o zaman endoskopi kolonoskopi mutlak tabii
bugün gittim doktora istemi yaptı kan tahlili ve ekg çektirdim doktora da ilettim hocam iki şişe xm diet verdiler beni mahvetti dedim oda başka bir ilaç yazacağım onu kullanır gelirsin dedi baktım 2 kutu lavman yazmış sadece isteme de Crohn? olarak yazmış ıga yüksek çıkmış muhtemelen inflamatuar bağırsak hastalığı de çünkü gaitan temiz çıkmış pankreas değerlerin iyi dedi crp ve sedimantasyon kafalarını karıştırdı o yüzden istem yaptı yoksa onlar iyi çıksa idi istemi bile yapmayacaklardı
Evet crohn düşünmüşler inşallah sonucunuz iyi gelir
inşallah
Geçmiş olsun
teşekkür ederim
Tek bu mu kanın
Çok kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?