Atanmaya çalışıyorum da
Bu aralar sürekli gerginim, tetikteyim, enerji patlaması var ama iyi anlamda değil kötü anlamda.
Yani huzursuzluk var, endişe var.
Sakinleşemiyorum, son zamanlarda kaygıyla baş etmekte zorlanıyorum
Atanmaya çalışıyorum da
Bu aralar sürekli gerginim, tetikteyim, enerji patlaması var ama iyi anlamda değil kötü anlamda.
Yani huzursuzluk var, endişe var.
Sakinleşemiyorum, son zamanlarda kaygıyla baş etmekte zorlanıyorum
Atanma sürecinin belirsizliği ve baskısı yüzünden bu aralar sürekli gergin, tetikte ve huzursuz hissetmen aslında anlaşılabilir bir durum; içinde iyi hissettirmeyen bir enerji patlaması, geçmeyen bir endişe ve sakinleşememe hali olması, uzun süredir devam eden stresin bedenine ve zihnine yansıması olabilir, çünkü belirsizlik insanı en çok yoran şeylerden biridir, bu yüzden kendine yüklenmek yerine bu kaygının bir zayıflık değil yoğun baskıya verilen doğal bir tepki olduğunu kabul etmek, düzenli nefes egzersizleri yapmak, çalışma saatlerini sınırlandırmak, kısa yürüyüşlerle bedeni boşaltmak ve zihnini tamamen sınava bağlamadığın küçük molalar vermek iyi gelebilir; eğer bu huzursuzluk uykunu, iştahını ya da günlük işlevselliğini ciddi şekilde etkilemeye başladıysa bir uzmandan destek almak da güçlü bir adım olur, çünkü kaygıyla tek başına savaşmak zorunda değilsin.
Yani geçici olarak ne yapabilirim bilmiyorum ki
Kendime sürekli tekrarlıyorum sakin ol rahat ol taktığın kadar bir şey yok diye.
Ama zaten çok panik ve kaygılı bir yapım var
Bu yapı kolay değişmiyor maalesef ama kafanı boşaltmaya çalış meşgul ederek
İstersen biraz konuşabiliriz
Cevap
6Cevap
iyi de bunda ne var ki bu kadar heyecan yapacak enerjini başka şeylerle uğraşarak sakinleş
Allah Allah. Herkes mi aynı olur. Halbuki tshatlama gerekir. Dimi.
Sizi rahatlamak lazim
enerjinizi bosaltin herseybolacagina varir
Bende de var hangi alan sizin
boş ver
Peki
Stres bu yürüyüş yap
Nasıl uyarılıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?