Su içtikten çok kısa bir süre sonra tuvalet ihtiyacım oluyor. Bol su içtiğim günlerde lavobodan çıkamıyorum, benim gibi olan var mı? Ne yapmalıyım?
3 ay
Bu konuda sana şöyle destek olabilirim hem su ihtiyacını karşılar hem lavabo ihtiyacını kısıtlar hemde vücudu mükemmel forma sokar.
Minik minik yudumlarla 4. 5 dakika ara ile iç çay içer gibi minik yudum dört beş dakika ara günde ortalama 3.5 litre su alırsın senide yormaz
ay çook sağ olun, o zaman da gün içinde sürekli elimde bardakla gezerim ama
Günde kaç bardak içmeliyim?
Bardak değil sporcu matarası suluk şeklinde bende öyle geziyorum veya 0.5 lik su şişesi nasıl uygun olursa. ilk iki gün zorlanırsınız iki günden sonra alışırsın otomatik farkında bile olmadan 3 .3.5 litre su içmişin
Olur öyle yaparım, çok teşekkür ederim gerçekten, sizde mi aynı problemi yaşıyordunuz?
Aşağıda birisi prostat demiş ne alaka
Evet ben hiç Su içmeyi sevmiyordum. bobrekler neredeyse iflas noktasına gelmiş ti. Prof bı hocanın bu metoduyla su ile tanıştım şimdi günde ortalama 4 litre gibi bı tüketim oluyor ve farkında değilim çay kahve gibi şeyler tuketene kadar minik yudumlarla su ve böbrekler de kendini sıfırladı
Anladım, su içmenin önemini bildiğim için bende fazla fazla tüketmek istiyorum ama sık idrar problemim var, anlattığınız şekilde deneyeceğim bir de çok teşekkür ederim ✨
Bu formülü uygula idrar problemin olmayacak atılabilir su oranı çok azalıyor
Cevap
12Cevap
Valla doğma büyüme böyleyim, doktor bol bol su iç diyor, bende diyorum ki hocam 1 litre içsem 2 litre çıkıyor ben dakika başı wc gitmekten bıktım 🤣
İçebiliyor musun peki su
Genel olarak günde kaç bardak su içiyorsun?
yanı ınsanız sonucta cok normal ıs yerınde degılsen evde ıc ıc tuvalete cık bol su ıctıgın bı gunde 6-7 kez tuvalete cıkmak normal bıle denılebılır
Onun için arada soda maden suyu iç bu su tumu sağlayacaktır ya da su şişesi yap normal suyunun içine koy
Sizde de var mı aynı sorun?
Bende sorun yok sağlıkçıyım
İdrar tutmada problem yaşıyorsun
Hayır idrarım sık geliyor sadece su içince
İyide idrarımı neden tutayım ki? Gelince lavoboya gideceğim tabi hemen
O nedir? Çok mu kötü panik atak var korkutma 😁 küçüklüğümden beri öyle bu yeni bir şey değil
Çok şükür sağlığım yerinde problem yok
Normaldir mesanen küçüktür
Aa olabilir mi böyle bir şey
Ya idrar probleminden aşırı su içemiyorum ki zaten en fazla 8 bardak günde
Bir anda içme
Çıkari zaten normali o
Sende musallat var
Neden ki
Kime
Musallat var niye diyorsunuz o zaman 😭😭
tuz tüketimin az çünkü
Askim yemekleri aşırı derecede tuzlu yerim hatta ailem çok şikayetçi bu durumdan
o zaman strestir
Stresten cisim mi geliyor ilgincmis
mal cocuk baska ne olabilir hem sen su içme fanta iç
suyu kafana takma
Alındım çok
ya özel olacak aam bisi sorucam siz bakire değilsiniz demi?
dürüstçe sadece sorgulamadan evet veya hayır dermisiniz baska bi cevap yazmıcam
Alakayı nerde?
bak lütfen cevaplarmsıın ben anlarım bakire değilsin
Kaliteli tuz tüket
Normal. iste sökturur
Wc de iç sksj
tuvalete git
Yapacak bişey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?