Kadın Emeği 3 ay Bu lifi kullanan var mı, memnun musunuz? Природа17 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Lütfen kullanmayanlar sorunun altına kullanmadım demesin. Bu sitede tacizcilerden sonra en irite olduğum şey. Bu lifi kullanan var mı, memnun musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 3 ay Ama bu vücutdan kiri atmaz ki yumuşak çünkü lifler daha iyi temizler gözenekleride açar 1 1 Yorumla Природа17 3 ay Ben de öyle düşünüyorum da bunda duş jeli kokusu hiç çıkmıyor Yorumla
Unuturmubikadınn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Canım kullanmadım. Ama şunu belirteyim silikon ya bu kiri götürmez sadece köpük köpük olursun hepsi bu. 1 4 Yorumla Природа17 3 ay Hergün yıkanıyorum kabak lifi belli bir süreden sonra tahriş ediyor. O yüzden haftada 2 kabak haftada 5 bu diye düşündüm Yorumla Unuturmubikadınn 3 ay Bunun yerine normal lifi dene. Ya da sana çok tatlı bir ürün önereyim ☺️www.kozmoyol.com/.../dr-bronos-orman-meyvesi-ozlu-dogal-sungerli-sabun-135-gr Yorumla Природа17 3 ay Öneriniz için teşekkürler. Ama bu Slikon olduğu için normal lif ve sabundan daha hijyenik Yorumla Unuturmubikadınn 3 ay Rica ederim 💞 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 3 ay Bunun benzerini kullandım nascitanın Kullanılır duruyor seyehatte götürüyorum ama kabak lifi tercihimdir ölü deri için 1 6 Yorumla Природа17 3 ay Ben de onu kullanıyorum ama her defasında kabak lifi de zarar veriyor Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 3 ay Dönüşümlü kullancaksan güzel Yorumla Природа17 3 ay Aynen Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 3 ay Kabak lifi haftada bir maks iki kullanılır Yorumla Природа17 3 ay Öyle yapıyorum zaten Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 3 ay He tamamdır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ama bu vücutdan kiri atmaz ki yumuşak çünkü lifler daha iyi temizler gözenekleride açar
Ben de öyle düşünüyorum da bunda duş jeli kokusu hiç çıkmıyor
Canım kullanmadım. Ama şunu belirteyim silikon ya bu kiri götürmez sadece köpük köpük olursun hepsi bu.
Hergün yıkanıyorum kabak lifi belli bir süreden sonra tahriş ediyor. O yüzden haftada 2 kabak haftada 5 bu diye düşündüm
Bunun yerine normal lifi dene. Ya da sana çok tatlı bir ürün önereyim ☺️
www.kozmoyol.com/.../dr-bronos-orman-meyvesi-ozlu-dogal-sungerli-sabun-135-gr
Öneriniz için teşekkürler. Ama bu Slikon olduğu için normal lif ve sabundan daha hijyenik
Rica ederim 💞
Bunun benzerini kullandım nascitanın
Kullanılır duruyor seyehatte götürüyorum ama kabak lifi tercihimdir ölü deri için
Ben de onu kullanıyorum ama her defasında kabak lifi de zarar veriyor
Dönüşümlü kullancaksan güzel
Aynen
Kabak lifi haftada bir maks iki kullanılır
Öyle yapıyorum zaten
He tamamdır
Kedim için kullanmıştım