4-5 senedir uyku düzenim bozuktu, sabaha kadar uyumuyordum. 2 haftadır uykum düzeldi ama bozulma eğilimim var. Zaten ara sıra düzeliyordu ama bozuyordum. Sorun şu; uyumak istemiyorum, uyanıkken hiçbir şey yapmamama rağmen. Son 2 haftadır saat 22-22.30 oldu mu uyurdum, bir haftadır yavaştan 23-00.00 saatlerine kaydı yine. Uyumak istemiyorum. Bunu nasıl çözerim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sürekli kullandığın bir ilaç ya da sürekli içtiğin herhangi bir içecek var mı
İlaç yok, içecek olarak ise çoğu şeyi içerim. Bu sıralar akşam kahve içmiyorum ama, gerçi benim durumumun kahveyle ilgisi olmuyor genelde
belirli bir saat belirlemeye çalış ondan 1 saat önce telefonu bırak bir kase yoğurt ye ve kitap oku uykun gelecektir
Haklısın, özellikle telefon yüzünden oyalanıyorum ama alışkanlığı bırakamıyorum maalesef
knk otistik olabilir misin 😂
Otizm ile ilgisi yok bunun. Dalga geçmek için kullandığın terimi daha iyi öğrenmen lazım
dalga geçiyorum çünkü ben otizmliyim , gayet de alakası var, tekrarlayan hareket deniyor bunlara. tekrarlayan hareket tipik belirgin olmak zorunda değil
otizm böyle basit bir şey değil, tekrarlayan hareketler otizmde yer alır ama tek başına otizm tanısı konmasını sağlayamaz
birader biliyoruz niye bu kadar ciddiye aldın, şakasına sorduk
her şeyin şakası olmaz, burada bir sorunumuzu paylaşıyoruz. Gelip ciddi bir hastalık üzerinden şaka yapmaya kalkıyorsun dikkat edin bunlara
bu soru şakayla karışık biraz ciddiyet içeren bir soru doğrusu, otizm tanısı olan biri olarak bunun şakasını yapmak bana abes gelmiyor.
samimiyet kurmaya çalışıyorum bunun üzerinden.
uyku sorunun var
telefonu bırakamıyorsun sabaha kadar
aynısı bende de var.
bir de belki de bu kadar ciddiye almaman bazı şeyleri ciddiye aldın benim soruş algımı pek anlayamadım gibi
belki de şüphelenebilirsin.
otizm bir spektrumdur belki de sen de çok hafif otizmlisindir. olabilir yani
bir de belki de bu kadar ciddiye almaman gereken bazı şeyleri ciddiye aldın benim soruş algımı pek anlayamadın gibi***
Bazen bana da oluyor 00.00-05.00 arası çok güzel karanlık sessiz vee huzurrr
Tadı kaçtı artık benim için
Gün içinde çok yorul ya da 19.00 gibi çık yürüyüş falan yap
Uykum var zaten de uyumak istemiyorum ki uykum düzene girdikten bir süre sonra uykuya dalmakta bile zorlanıyorun