Ablam kasıklarıma tekme attı, çok acıyor şu an :( üzerine buz koydum, doktor gitmeli miyim, nabayım

Ablam kasıklarıma tekme attı, çok acıyor şu an :( üzerine buz koydum, doktor gitmeli miyim, nabayım
Ben çok küçükken annemle hamamdayken benzer bir kavga çıkmıştı bir kadının benim yaşımda kızı bana senin burada ne işin var dedi. Annemle geldim dedim. Eğer kadınlar hamamın geldiysen artık kızsın erkekliğini alıyorum dedi ve taşaklarıma dizi ile vurdu. Ben yere düşünce yanımda eğildi ve taşaklarımı tuttu sıkmaya başladı. Kız olacaksın erke değilsin diye bağırıyordu. Herkes oraya toplanmıştı tüm kadınlar herkes gülüyordu. Annem geldi kızdan bırakmasını istedi ben acı içinde bağırıyordum. Kızın annesi kızı üstümden alacağına kahkaha attı ve" kızım gerçek bir feminist yaramaz bir çocuğun erkekliğini aldı toplarının işi bitti" dedi bana bakarak. Ben yalvarıyordum. Bana dediki "Ben bir kızım erkekler ölsün artık kızım diye bağır bırakırım dedi. Bende hayır dedim utanıyordum. Kız daha sert sıkınca bağırdım mecbur. Beni bıraktı. Sonra anneme dönüp artık bir kızınız var dedi. Annem beni yerden kaldırdı yıkadı sonra eve gittik. Çok kötü bir gündü.😢
Güzel hikaye
Yaşayan sen olunca hiç de güzel değil
İnandırıcı olabilirdi
Cevap
26Cevap
Kas yırtılması olup olmadığına bakmak lazım.. morarma var mı?
Var
O zaman sıkıntı.
geçer korkma bak geçince hiç bişeyin kalmayacak.
. okulda da bir kız ile tartıştım ona tatlım dedim öyleydi çünkü. Oda önce bana sen ne dedin diye bağırdı sonra tokat attı. Bir tokat daha atmaya çalışırken elini tuttum git dedim. topuklu ayakkabı ile benim taşaklarımı sertçe tekmeledi. Ben sersemleyince bir daha ve bir daha. 3. Den sonra yere düşecek gibi oldum oda benim taşaklarımı tuttu ve sıktı. Sonra Sivri topuk ile o bölgeye (toplarım) bastırdı yalvarıyordum bırak diye. Sonra ayağını göğüsümün üstüne koyup adeta poz verdi herkes fotoğrad çekti beni rezil etti. Üstünlüğünü gösterdi aklı sıra. Çok utandım. 7. Sınıfta oldu bu olay. Sonra 1 sene boyunca okulda lakabım patlaktaşak oldu. Sonra o okuldan ayrıldım. şu an başka okuldayım.
Ben çok küçükken annemle hamamdayken benzer bir kavga çıkmıştı bir kadının benim yaşımda kızı bana senin burada ne işin var dedi. Annemle geldim dedim. Eğer kadınlar hamamın geldiysen artık kızsın erkekliğini alıyorum dedi ve taşaklarıma dizi ile vurdu. Ben yere düşünce yanımda eğildi ve taşaklarımı tuttu sıkmaya başladı. Kız olacaksın erke değilsin diye bağırıyordu. Herkes oraya toplanmıştı tüm kadınlar herkes gülüyordu. Annem geldi kızdan bırakmasını istedi ben acı içinde bağırıyordum. Kızın annesi kızı üstümden alacağına kahkaha attı ve" kızım gerçek bir feminist yaramaz bir çocuğun erkekliğini aldı toplarının işi bitti" dedi bana bakarak. Ben yalvarıyordum. Bana dediki "Ben bir kızım erkekler ölsün artık kızım diye bağır bırakırım dedi. Bende hayır dedim utanıyordum. Kız daha sert sıkınca bağırdım mecbur. Beni bıraktı. Sonra anneme dönüp artık bir kızınız var dedi. Annem beni yerden kaldırdı yıkadı sonra eve gittik. Çok kötü bir gündü.😢
@0101Mehmet0101 ne anlatıyon dayı bi s. ktir git mazoşist fantezilerini başka yerde yaşa.
niye öyle bişey yaptı? bişey olmaz. ağrı kesici al. o kadar niye tekme atıyor Allah aşkına?
Vay tosunum sen de ona atsan ondan geriye bir şey kalmazdı heralde
Geçmiş olsun ablan neden tekme attı kazara mı? Ağrın bir süre geçmezse kesin doktora git bence.
Aramızdaki bir tartışmadan sonra tekme attı, özür diledi sonra, hala ağrıyor biraz
. okulda da bir kız ile tartıştım ona tatlım dedim öyleydi çünkü. Oda önce bana sen ne dedin diye bağırdı sonra tokat attı. Bir tokat daha atmaya çalışırken elini tuttum git dedim. topuklu ayakkabı ile benim taşaklarımı sertçe tekmeledi. Ben sersemleyince bir daha ve bir daha. 3. Den sonra yere düşecek gibi oldum oda benim taşaklarımı tuttu ve sıktı. Sonra Sivri topuk ile o bölgeye (toplarım) bastırdı yalvarıyordum bırak diye. Sonra ayağını göğüsümün üstüne koyup adeta poz verdi herkes fotoğrad çekti beni rezil etti. Üstünlüğünü gösterdi aklı sıra. Çok utandım. 7. Sınıfta oldu bu olay. Sonra 1 sene boyunca okulda lakabım patlaktaşak oldu. Sonra o okuldan ayrıldım. şu an başka okuldayım.
@0101Mehmet0101 güzel trol valla
yatma zıpla biraz düzelir
İyi ki fasulye yok sende.
Kanama yok ise geçer bi süre sonra
Gitmelisin ne olur ne olmaz
Bi bitmedi bacak arasına tekme fanteziniz
Geçmiş olsun. Niye yaptı ki
Geçmiş olsun da neden bu şiddet.
Genital bölgeye mi tekme attı
Evet
Orası çok acır ya kanama falan var mı?
Yok ama acıyor
Ne soracaksın ki
Şişlik var mı? İdrara çıktın mı? İdrar yapsrken aşırı zorlanma var mı? Ablan slk mı? Gibi sorulae
Şişlik ve morluk var, idrar yaptım acıttı, ablam canım sanırım
Erkek bu sakın yazma
Kanka kan akmıyor dimi? Doku zedelenmiş sanırım (görmediğim için tahmin) 15 dakika buz uygula ama tayt gibi dar şeyler girme hatta en rahat şekilde giyin
@Manticorex ne alaka😒
Naptın yaptın mı dediklerimş
Buz var bir de eşofman giydim şimdi
İyi külot var mu altında
Kanka külodunu çıkardın mu?
Çıkardın mı?
Ablan deccal mi
Bizim sınıfta bir tane çocuk vardı petese diyordu. Sonra bir tane kız (çok ciddi k-pop fanı koreli gibi makyaj falan yapıyor o çocuğu iki omuzundan tuttu, taşaklarına Diz ile vurdu. 3 4 kere hızlı ve art arda darbeler. Tüm sınıf sessizce izliyorduk. Çoçuk yere düştü iki eli ile özel bölgesini tutuyordu ve ağlıyordu. Kız çocuğa herkesin için sesli bir şekilde özür dilettirdi. 😮. Şok olduk. O günden beri kimse sınıfta petese demedi.
Kanama oldumu
Yok
Sorun yok biraz ağrılı olur
Acile git
doktora git
Ben tedavi edebilirim
Nicin attiki
Ablan slk mı
Rahat seyler giysene baskı yapar
Mantıklı
Külot var mı altta
Tam nereye atti buz olan yere mi