Psikoloğum kendime zarar verme ihtimalime karşı bir yakınım ile görüşmek istedi ve ailemin bilmesini istemediğimden nişanlımın numarasını verdim aradı çağırdı görüştüler görüşmeden sonra kadın nişanlıma mesaj atmış benim hakkımda konuşmak bahanesi ile ve konuşa konuşa flörtleşip buluşmuşlar kadın nişanlımın evine gidince olan olmuş. Nereye şikayet edebilirim bu kadını ve bu sebeple şikayet ettiğimde bir işlem falan uygulanır mı? Kanıtım yok bu arada
Güncellemeler
4 ay
Saçma sapan şeyler yazmayın lütfen zaten yeterince moralim bozuk
Psikoloğumla aldatıldım şikayet etmek için geçerli bir sebep mi?
Kanıt yoksa bişey olmaz. Psikologların bazıları değişik. Ben de yeni mezun genç karı psikoloha gittim konuyla ilgili değilken sevgilin var mı diye sordu cevap vermedim yok deseydim hahaha senin gibi tipsizi kisayi kim napsın ön görülerimde yanilmadim diyecekti
0
16 Yorumla
Soran
4 ay
Cidden öyleler bunun da bazen beni asagıladıgını igneledigini düsünüyordum bugune kadar bir sürü psikolog gördüm hepsi de tesadüfen boyleydi
Ne günlere kaldık hadi psikolog yolluda senin yollu niye müsade etmiş buna evlenince de yapardı o allah erkenden yüzünü göstermiş sana şikayet et mesajları talep et kamera kaydı vs bulursun
Ne yap biliyor musun kadını şikayet varda etiketle yaz ofisini falan her yere bizim millet gitmeden araştırma yapmayı sever ;) orada bence yalnız olmadığını göreceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kanıt yoksa bişey olmaz. Psikologların bazıları değişik. Ben de yeni mezun genç karı psikoloha gittim konuyla ilgili değilken sevgilin var mı diye sordu cevap vermedim yok deseydim hahaha senin gibi tipsizi kisayi kim napsın ön görülerimde yanilmadim diyecekti
Cidden öyleler bunun da bazen beni asagıladıgını igneledigini düsünüyordum bugune kadar bir sürü psikolog gördüm hepsi de tesadüfen boyleydi
He valla
Peki yemek yediğin anda karşında beni görsen tiksinmekten iştahın kapanır mı tipsizim cüceyim ucubeyim İshalli bokka ve yaban domuzuna benziyorum diye
Hayır çirkin değilsin bence
Boyum 165 benim boyumda biriyle çıkar mıydın dürüst ol nah çıkarsın Safinaz manita ararken 185 berkecaaagggn demeyi bilirsin şoriğin akar öylelerini görünce
Nisanlım benimle aynı boydaydı 158im
Neee o boyla psikolog mu tavladi yuh
Psikolog çok mu tipsiz di
Yüzü iyiydi psikologda tipsiz su aygırı gibi biseydi
Hee tam birbirini bulmuşlar boş ver
Dişlerim nasıl sence
Güzel
Teşekkürler
Senin boyun kaç sahi
158
İyimis
meslek hayatını bitir onun. kanıtları toparla
Sikayet ettim ama hic bir sey olmadı
Ne günlere kaldık hadi psikolog yolluda senin yollu niye müsade etmiş buna evlenince de yapardı o allah erkenden yüzünü göstermiş sana şikayet et mesajları talep et kamera kaydı vs bulursun
Şikayet ettim ama hic bir sey olmadı henüz
Ne yap biliyor musun kadını şikayet varda etiketle yaz ofisini falan her yere bizim millet gitmeden araştırma yapmayı sever ;) orada bence yalnız olmadığını göreceksin
Yazıcam
Kanıtlanırsa işinden olur
Ciddi misiniz siz
Evet maalesef
Doktorunuz bu kadar mı aranıyormuş
Aranıyormus demek ki kasar
Kanitlayamazsin
Sansımı denemek istiyorum yine de
Nasi kanitlayacaksin yattiklarini
Mesajları alabilirim
Mesajlari gorduysen simdiden cikarsana.
Gordum sadece bende yok ama alıcam