Psikolog bana hakaret etti nereye şikayet etmeliyim?

Merhaba uzun olucak ama benim için önemli ben bir ara psikiyatri ye gidiyordum şu an yaş 18 o zamanlar 17 yaşındaydım aradan baya geçti 12. sınıf ögrencisiydim meslek lisesinde okuduğum için agresiftim okul ortamı kötüydü aşırı sinir ve gerginlik yüzünden gitmiştim neyse gittiğim psikiyatri lerin hepsi olumlu özeldeki psikiyatriler baya iyiydi neyse devlet hastanesinde bir psikiyatride gittim son olarak adam bana anksiyete teşhisi koydu şu ana kadar kimse teşhis koyamadı adam direk anksiyete teşhisi koydu şok oldum bire yüzüme karşı sen yetersiz yardıma muhtaç birisisin ben aynayım gerçekleri derim dedi ve bana bakımsızsın saçın yüzün herşeyin bakımsız dedi ama halbuki öyle değil 1.90 boyunda mavi gözlü beyaz tenli biriyim saçlarda sarı kilomda 75 neyse baya eleştirdi ilk defa bir psikiyatri doktorundan bu kadar hakaret işittim ve bana dikkat edersen insanlar sana farklı davranıyor senden uzam duruyor diyordu çünkü korkuyorlar bilmiyorlar seni tahmin edemiyorlar falan dedi hayalle gerçegi karıştırıyorsun falan dedi sizce durup dururken neden bu kadar sert eleştiri yaptı? İçe kapanık gergin öfkeli birisisin dedi bunun cidden derdi ne kendiside 40 lı yaşlarda kel göbekli bir adamdı bence sosyapattı birde devlet hastanesi her tip insan geliyor herkese karşı böyle konuşursa bunu orada öldürürler bence benle özel bir derdi vardı sizce derdi ne olabilir şu an iyileştim öfke falan kalmadı da bu adamın cidden dedikleri palavra daha ilk seansta bunları demesi nerden biliyorsun diyincede işime karışma diye bagırdı böyle psikiyatrimi olur adamı dövsem gebertsem suçlu ben olucam daha sonra siz ne düşünüyorsunuz sizce nereye şikayet etmeliyim bunu? Adam bence büyük bir ihtimalle sosyopattı benim anlamadığım sosyopat biriyse neden bu işi yapıyor?

Psikolog bana hakaret etti nereye şikayet etmeliyim?