Psikoloğa geçmişte işlediğim suçları anlatmalı mıyım?

Ben 21 yaşımdayım ve Nisan 'da 22 olacağım öncelikle. Benim birkaç psikolojik hastalığım var zaten ve bunlar için yaklaşık 4-5 ay önce de gittim. Ama o zaman başkaları ile gittiğim için ve korktuğum için tam anlatamadım her şeyi. Benim psikolojik sorunlarım başkasına ya da kendime zarar vermeme sebep olabilecek şeyler galiba. Velhasıl kelam benim yatışımı istediler ve 1 ay sonra gel dediler ama gidemedim zaten ailem psikolog gibi şeylere karşılar/ inanmazlar. Neyse ben dediğim gibi geçmişte suç içerikli davranışlarda bulundum maalesef ki. Ben bunların yanlış olduğunun bilincine geç vardım. Ve yaklaşık 1 yıldır çok vicdan azabı çekiyorum. Öyle ki üniversiteyi falan da bıraktım tüm günümü evde geçiriyorum. Sürekli in*i*ar etmeyi istiyorum. Sonuçta yaptığım şeyler kötüydü. Her ne kadar pişman olsam da maalesef ki bazı şeyler değişmiyor. Gidip itiraf etsem çok büyük ihtimal polis çağıracaklar. Ama ben doğru olanı yapmak ve tedavi olmak istiyorum sonucu ne olursa olsun. Sizce ne yapmalıyım bana saygı içerisinde tavsiye verebilir misiniz?

Psikoloğa geçmişte işlediğim suçları anlatmalı mıyım?