Arkadaşlar bu soruyu daha önce de sormuştum, tekrar soruyorum çünkü böyle önemli bir konuda yeterince fikir almak önemli benim için (21 yaşımdayım). Uzun yazmayacağım çünkü kimse okumuyor zaten. Ben bu geçmiş hatalarımın yüzünden ve psikolojik problemlerimin yüzünden çok zor durumdayım. Her gün vicdan azabı çekiyorum. Hayattan elimi eteğimi çektim, okulu falan da bıraktım. Bunlar yüzünden Şubat 'ın 3'ünde int*ihar teşebbüsünde bulundum. Ben ahlaka ve insanlığa karşı yanlış davranışlarda bulundum. Ek olarak psikolojik problemlerim de günden güne artıyor ve acil tedavi gerektiren durumlarım var. Yatışım istenmişti zaten. Ben ne yapmalıyım sizce? Tavsiye verir misiniz saygı çerçevesinde.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önemli soru şu psikolojik rahatsızlığın gitmesi mi önemli yoksa tutuklanmamak mı
İlki daha önemli. Eğer devam ederse psikolojik rahatsızlığım daha kötü şeyler yapabilirim.
O zaman polis/jandarma nezaretinde psikologa veya psikiyatr a gelmen lazım
Onu nasıl yapacağım. Ben küçük bir ilçede yasiyorum zaten. Duyulmasını istemem.
Tutuklandıktan sonra duyulmaz diye düşünüyorum suçlara bağlı bir şey
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim
işlediğin suçlardan ötürü tutuklanıcak mısın anlatınca. ben o kısmı anlamadım
Yani büyük ihtimal evet.
umarım tutuklanırsın
Tutuklanmaktan korkmuyorum ki zaten. Merak etme öyle keko tipli her suçu işleyen birisi de değilim. Sessiz asosyal birisiyim. Ben de yaptığım şeyden pişmanım ve sana da hak veriyorum zaten. Ama sadece tedavi olmak istiyorum.
önce cezanı çek sonra tedavini olursun
Teşekkür ederim, haklısın. Ay sonu giderim anlatırım.
evet inandık
Anlatmayacak olsam umursamaz giderim böyle de soru sormazdım. Ben ilçede yaşadığım için her istediğim zaman gidemiyorum. Ay sonu giderim mecburen. Her ne kadar yaptığım yanlış olsa da adaletin ve ahlakın gerekliliğine inanan birisiyim
tabi efendim
Eh yine de teşekkür ederim. Anlatacağımdan şüpheniz olmasın.
ricalar efendim
bende aynı durumdan dolayı hiç anlatmamıştım : )
Peki sonra ne oldu? Nasıl atlattın.
atlatamadım : )
Peki anlatırsan direkt tutuklanacağın bir şey mi tedavi gerektiren bir yanı var mı
senin nasıl
Tedavi gerektiren yanları da var benim. Ben hiç atlatamıyorum. Büyük ihtimal bu ay sonu gidip anlatirim
anlatma benden tavsiye
Teşekkür ederim tavsiyen için.
Sana göre suçmu hukuk açısından suçmu
Hukuk ve insanlık açısından suç ve bana göre de suç.
Anlat kurtul ruhun acı çekiyorsa sonun iyi olmaz
Teşekkür ederim, gerçekten çok acı çekiyorum. Anlatacağım mutlaka bu ay sonu gideceğim.
Psikolojini bu durummu bozdu
Aslında 15 yaşımdan beri toplana toplana bu hâle geldim. Bu durum ve diğer geçmişte yaşadığım şeyler de çok bozdu. Umarım düzelirim.
İnşallah geçmiş olsun ülkede akıl sağlığı yerinde olan yok zaten herkes rol yapıyor sjsjeh
Teşekkürler, Allah razı olsun. Gerçekten öyle ülke tımarhaneye döndü hahshahsh
Ne suç işledin
Onu anlamatmak zor ama ciddiyetine bir oran vermem gerekirse %75-%80
Tamam yani bunu anlatsan bir şey yapamazlar çünkü geçmişte işlenmiş onlar ancak gelecekte işlenecek suçlara mâni olmak isteyebilirler onu da açık açık gidip birine anlatamazlar