Güncellemeler
5 ay
Erkekler ne pisliksiniz ya anal yok merakınız giderildi mi toplu şekilde yazdım sapıklar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İnstagram da sağlıkbilgisi1 (şifa hane) diye bir sayfa var. Orada bağsur için krem satılıyor. Bence bir göz atmalısın. Pişman olmassın.
Teşekkür ederim bakacam çok saolun
Rica ederim
airiz ped kullan içindeki madde fayda sağlıyor denendi
O nasıl nerde satılıyoe
İnternette var
Aslinda biri vardı etraftan ona ulaşıp sorayım doğal bir şeyler kullanmıştı iyi olmuştu ben ona ulassam yazsrim mutlaka
Suyu bol içeceksin bağırsakları çalıştıran şeyler yiyeceksin içeceksin. Bende de var
Yapıyorum ama arada katı yiyecek çok yediğinde kabızlık artıyor
Kefir iç öyle olduğu zaman. Kivi ye bir de o çalıştırır baya bağırsakları
Anladım teşekkür ederim deneyecem
Rica ederim.
Sakın ameliyat olma. Tekrar çıkıyormuş. Bende de var yıllardır şimdi ölü durumdalr. Ağrı kesici krem kullan adı proctolog
Var evet düzenli probiyotik hap kullan sorun kalkar ulaşbna
Fazla stresli insanlarda olurmus cunku bagirsak sistemi sinir stresle dogrudan baglantili
Stres var hayatımda ama ailemde de çoğu kişi de var ve ameliyat olan da yok bitkisel çözümlerle birşeyler yapmaya çalışıyorlar
Beslenme seklin nasil peki sebze agirlikli ve fermente yiyecekler tuketsen iyi olur yogurt tursu gibi ama ameliyat ol bence ameliyattan sonra tekrarlamasin istiyorsan da beslenme sekline ve stres olmamaya dikkat et
Ameliyata korkum var tekrar çıkar diye beslenme olayına da azda olsa dikkat ediyorum ama bazen kaçıyorda ona engelim yok birde işte utanma meselesi var o ayrı olay zaten
Genelde insanlar utanir zaten bunun icin ama doktorlar omrunde kac tane oyle hasta gormustur ayrica o doktoru bir daha nerde goreceksin omur boyu agrisini acisini cekmekten iyidir
Orası öyle ama geçen hafta muayene efen doktoru çarşıda gördüm gülümsedi bende gülümsedim geçti gitti tanıdı bu da aklıma korkuyor arttırdı belki tesadüf ama oldu işte
Kucuk yerde mi yasiyorsun ben ankaradayim o yuzden gormezsin dedim
Evet küçük bir yer doğru bazrn acım ağrım çok olduğunda acile de gidiyorum maalesef ki
Aman biz kadınlsrın her şeyi sıkıntı sağlığı mutluluğu her haltı sıkıntı
Kiz acilde surekli goreceklerine bir kere ameliyat ol kurtul
Oradı öylr ama işte ya tekrarlarsa korkusu var işte
Acilde neler geliyor başıma bir bilsen
Bir sey olmaz tekrarlasa da zor amleiyat degil ki o hemen biter cok zor hastalik allah kolaylij versin
Evet hastalığı zor ameliyataçı basit ama işte tekrar çıkma derdi olmasa
Müsaitsen ekleyebilir miyim seni
Genelde kabızlık dan oluyor başka sebepleride oluyor. Yiyeceğine dikkat etmelisin
Çok fazla oturma yani dizlerinin üzerinde, damar tıkanmasından kaynaklı bende de olabiliyor ara ara gerçekten zor ve acı verici, ameliyat kesin çözüm mü onu da bilmiyorum ama çok çömelme zorlama damarları, lacoboda da çok durmamaya çalış
Irsi olabilir belki ama onun tedavjsi var bi krem vardi bulursam adini soylerim
Basur geçmez ama acı yemezsen gider
Patlıcan sapının suyumu kaynat iç biter
İnşallah deneyim onuda hiç denemedim
Dene herkes memnun kalmış
İnşallah bede kalırım bakalım
Sende de mi var ki
Yengede vardı
Anladım
şu an memnun mu peki
Ameliyatla arkadaşım kurtuldu
Tekrarlamadı mı yani