Güncellemeler
4 ay
2 ocak regl 11 ocak ilişki. İlişkiden 10 saat sonra ella hap içtim.
İlişkiden sonra 12-14-15. Gün erken gebelik testi negatif çıktı.
İlişkiden sonra 16. Gün beta hcg megayı çıktı.
İlişkiden sonra 20. Gün erken gebelik testi negatif çıktı. Reglimden bir gün önce yaptım testi. Tahmini regl 1 şubattı ama olmadım. Ella korur mu? Aldığım bu negatif testler doğru mudur? Başına gelen lütfen yazsın
İlişkiden sonra 12-14-15. Gün erken gebelik testi negatif çıktı.
İlişkiden sonra 16. Gün beta hcg megayı çıktı.
İlişkiden sonra 20. Gün erken gebelik testi negatif çıktı. Reglimden bir gün önce yaptım testi. Tahmini regl 1 şubattı ama olmadım. Ella korur mu? Aldığım bu negatif testler doğru mudur? Başına gelen lütfen yazsın
Güncellemeler
4 ay
Başına gelen var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adetten sonra 11 ve 17 günler arasında içine boşalmış olursa hamile kalırsın diğer günlerde dilediği kadar içine akıtsa da gebe kalınmaz maalesef
Prezervatif yırtıldı ve b*şalma olmuştu. şu an 7 aylık bebeğim var gebelik düşünmüyorum. Yumurtlama dönemi miydi bilmiyorum ilişkiden 20 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adetime bir gün varken yapmıştım. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım
İlişkiden 10. günden sonra eczaneden alınan gebelik testi doğru sonuç verirdi, üstüne adet olmaya 1 gün kaldıysa gebe kalman imkansız ya
Buldun mu
Merhaba döngüm 28 günde bir bugün üç veya dördüncü günüm kanamam yok denecek kadar azdı sözlümle ilişkiye girdik saat şu an 13.30 saat tam 12de ella kullandım ve ağrım vardı ağrı kesici kullandım ilişkiye de 11 buçuk gibi girdik içime boşalmadı ama prezervatif kullanmadık zaten hemen eczaneden aldı ilacı şu an midem bulanıyor sol kasık kısmımda biraz ağrı var ve regl gibi çok az kanamam oldu normal mi ilaçtan mı hamile kalma ihtimalim var mı Bu ilacın yan etkileri neler
Profile istek atar mısın önemli.
Attım
Yardımcı olucak mısınız
@Maryuusss boşalma olmadan da önden gelen sıvıda yani zevk suyunda da sperm bulunabiliyormuş o yüzden risk var bence ertesi gün hapı kullandınız mı
@Maryuusss ben ilacı kullandığımda 3 gün midem bulanıyordu yoğun hormon içeriyor baş ağrım çok olmuştu. Bunlar ilaçtan olabilecek etkiler lekelenme yapıyor
@Brideblog evet ilişkiden yarım saat sonra hemen kullandım
@Maryuusss yumurtlama zamanı değilse işe yarar
@Maryuusss benim adetimi 8 gündür geciktirdi beta verdim 0.200 çıktı hala adet olmadım bekliyorum hamilelik yok ama geciktiriyor
Bir de şu sinan mıdır nedir istek falan atma sapıklar ya
@Brideblog reglimin son günüydü zate 11 gibiydi ilişkiye girdk 12de ilacı kullandım ella ve ağrı kesici gün biraz yoğun geçecekti diye sadece çok az mide bulantısı oldu bide sol kasığım ağrıdı ama bişey yok Şu an iyiyim 10 saat oldu ilacı kullanalı hormonlar çok altüst oluyor diyorlar ne gibi değişiklikler olabilir ki ne oldu sizde bi on beş gün sonra idrar testi yaparım bişey olmaz diye düşünüyorum yani inşallah olmaz sözlüyüz daha
Sinan mı ne iyi gibi bilmiyorm anlamadım ya bişeyler söyledi de iyi niyetli yaklaştı sanki sana istek attım abla cevap verirsen sevinirim konuşmam gerekiyor biriyle kafam çok karıştı yinede siz bilirsiniz
@Maryuusss be m*saj atamıyorum kabul ettim isteği. Ellanın amacı yumurtlamayı ertelemek o yüzden hormonlarla oynuyor adetin erken ya da geç gelebilir evet ilişkiden 15 gün sonra erken gebelik testi sonuç verir beta da sonuç verir
@Brideblog bende atamıyorum anlıyorum teşekkğr ederim
@Maryuusss rica ederim
@Maryuusss ben az önce regli oldummm çok şüküürr ki
@Brideblog ayy çok sevindim kaç gün gecikti
Yav yalan
@Maryuusss vallahi 8 gün gecikmişti zaten ilaç geciktirebiliyormuş ben çok uzun sürer diye korktum bazılarında 14 gün gecikmiş bu olay başıma gelince çok siteden araştırdım
Nerden biliyorsun da yalan diyorsun? Madem yalan ye cevap verdin boş yapma işine bak hadi
Ella 36 saate kadar etkisini gösterir
Düşük bir ihtimal
Birkaç tane test yaptım negatif çıktı sonuçlar doğru mudur
En kesin sonuç ultrason, kalp sesi
İlişkiden sonra 14. Gün beta doğru sonuç verir demişlerdi ben 16. Gün yaptım negatif çıktı
Beta kesin belirti değil, belirti evet ama kesin olanları yazdım zaten.
Doktorlar böyle söylüyor
Gestasyonel trofoblastik hastalıklar da beta yı yükseltiyor ama.
Sanmam
Evet var
Daha önce ertesi gün hapı kullandınız mı?
Kullandir dim
yokk
Nasıl bu kadar eminsiniz? Başınıza böyle bir şey mi geldi?
evet geldi 2 hafta geçmiş evliyim bu arada
Regl oldunuz mu
erkeğim ben hanfend