Bu konuda da erkeklerin mi kadınların muayenesi mi hangisinin yükü daha fazla?

Yükümüz 🌏'ya yakın 😃👸
elfidaaa...
Bu konuda da erkeklerin mi kadınların muayenesi mi hangisinin yükü daha fazla?

Yükümüz 🌏'ya yakın 😃👸
elfidaaa...
Doğumdan çıktım aynı anda başka kadın daha doğurmuş. 7 aylık mıydı neydi ağlıyordu bebek küvezde diye. Misafirlikteymiş aniden doğum başlamış. O AP... TAL hemşireler perdeyi düzgün kapatmamışlardı bir döndüm gördüm özel bölgesini. Yani hemşire ebe görse insan zamanla unutur da ama başka hastalar görunce bir takılır kafaya. Sonra anlatmıştı bana erken doğum diye sıkma canını demiştim. Benim bebek gelince ağlamıştı hiç unutmam ya benim bebeğim yok gelmedi diye üzücü biz kadınlar için travma yapacak o kadar çok şey varki hayatımızda zor
Dayımın eşi doğurur doğurmaz kocamı getirin diye bağırmıştı o da farklı bir psikoloji işimiz çok zor ya
Evet neyseki bebişi kucağa alınca unutuyoruz hepsini
Bence kesinlikle her iki cinsiyet için de özel muayeneye gitme olasılığı eşit lehet, çünkü sağlık her şeyden önemli ve düzenli kontroller maintainedığı zaman daha iyi olabilir.
Doğum falan baya korkutucu geliyor bana. Başımızı yaslayacak sağlam bir hayat arkadaşı bulmamız lazım her an yanımızda olup destek olabilecek biri olmalı..
İnşallah inşallah
Şuanlik yok ama hayat bu olabilir.
Kadınların bu konuda çilesi daha fazla
Rica ederim
Cevap
9Cevap
düşebilirim belki
Bir kere düşmüştüm benzer konudan. Ayrıca yükünuz niye ağır olsun ki? Olması gereken zaten her daim temiz olmak degil ki
Ben hem ciddi hem ironi tarafındayım var bizimde yüzümüz hem tek mesele temizlik olsa keşke
Anladın diğer konu sanırım. Ne diyim Allah kolaylık versin.
Kıllara dikkat ediyor doktorlar muayene esnasında kıl dönmesi olursun diye laf sokarsa anlarsınız dkddk
Kadınların tabiki yükü daha fazla psikolojik olarak bakımlı olmak zorumdasın hep
çok kötü bi deneyim
Herkesin bir derdi var
Kadin dogumcuyum yinede killarini almasi iyidir
erkegin ne muayenesi var ki
Ne alaka
Elfida
İğrenç
yani olabilir
yok hayır
Yok ya çok pahalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?