#SelammGençlikk 🍀 #AteşimizDaimOlsun 🔥 Herşeyin başı sağlık evet peki siz fahri tıp danışmanı olmuş olabilir misiniz? #SağlıkDiyet 🍀 #TubaSueda 🍀"Bu belirtileri de tutturamadın bebeğim, lütfen anla artık, hasta değilsin!"😂😂
Doktora gitmemek uğruna her belirtiyi hayra mı yorarsınız yoksa sağlık konulu yazıları okuyup doktor doktor gezer misiniz?
Bence kendinizle ilgili bir sorun olduğunda az çok anlarsınız ciddi mi değil mi diye. Sonuçta hayatınızda ilk defa boğazınız ağrımıyordur ama bir ayda on kilo verdiyseniz ciddi bir sorun olduğunu düşünürsünüz.
Belirtileri önce araştırır ondan sonra doktora giderim. Ama doktora gittiğimde ''Bende şu hastalık var.'' demem. Doktorun görevi zaten o, teşhis koyup tedavi yöntemlerini arz etmek. Bu hatayı 17 yaşımdayken yapmıştım. Ayak tabanımda çıkan bir yarayı ''topuk dikeni'' sandım. Belirtiler de birebir uyuyordu. Ortopediye gittiğimde doktora ''Bende topuk dikeni var.'' dedim. 50 yaşlarındaki doktor da sandalyeye uzanmış mavi bir sakız çiğniyordu ve o sırada ''İmkânsız'' dedi. Ben de direterek ''Ama var.'' dedim. O, ''Yaşın kaç senin?'' dedi. 17 deyince ''Bu yaşta toğuk dikeni olması imkânsız, o 40'lı yaşlardan sonra olur genelde.'' dedi. O günden sonra kendime teşhis koyup doktora gitmeme kararı aldım. Teşhisi doktor koyacak :D
Yok ben doktordan çıktığımı hatırlamıyorum ksj şaka bir yana yok gerçekten neyim olsa hastaneye gittim ve hastane ortamına o kadar alışığım ki senelerce tedavi gördüm atlattım hastalığı, artık hastaneden iğreti geliyor.
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Doktora gitmemek uğruna her belirtiyi hayra mı yorarsınız yoksa sağlık konulu yazıları okuyup doktor doktor gezer misiniz?