CİDDİ ! Travmatik Psikolojik sorunlar Yaşıyorum beni anlayacak kişiler arıyorum?

Öncelikle 2007liyim... Genel olarak AŞIRI ANORMAL YAŞANTI VE Anormal ÇOCUKLUĞUM DAN kaynaklı Hiç normal bir günüm normal bir anım normal yaşantım olmadı öyle böyle değil... Genel olarak böyle bir hayat yaşaran veya buna benzer şeyler yaşamış kişilere nazeren benim ki baya apaçık daha büyük sıkıntılar çekiyorum boş boş özgüvenli ol veya bişey olmaz topaylarsin gibi bomboş mal veya abacık canım canım yorumlar istemiyorum ciddi ciddi okuyabilecek ciddi ciddi derinlemesine yazıp beni anlayacak biri arıyorum... Çok +18 ve suistimal bir hayatım ve çocukluğum olduğu için buyara yazamıyorum derdimi anlatmak istediğim ve sizinde derdimi okumak ve anlamak ve elinden geldiği kadar yardımcı olacak kişileri varsa yazsın dm den hikayemi ve Travmatik ve psikolojik sorunlarımı ve en önemlisi nasıl atlatabileceğimi konuşmak için , Bu aralar Türkçem iyi değil kusura bakmayın.
CİDDİ ! Travmatik Psikolojik sorunlar Yaşıyorum beni anlayacak kişiler arıyorum?