Merhabalar, klasik saçma sapan şeyler anlatmayacağım. Ben 21 yaşındayım. Boyum 1.60. Tipime baksanız 14-15 yaşında bebe dersiniz. Ellerim ayaklarım küçük. Böyle yaşamanın ne demek olduğunu pek bilmezsiniz biraz açıklayayım. Hiç kız arkadaşınız olmaz, çünkü sizde erkek vasıfları yoktur, güven vermezsiniz, koruyabilen birey gibi görmezler sizi. Boyunuz zaten kızlardan da kısa olduğu için hep ortamların tatlı çocuğu, minik kardeş gibi görülürsünüz. Bundan dolayı da kimseye çıkma teklif edecek yüzünüz cesaretiniz olmaz. Okul mezuniyetinden içeri alınmamak nedir bilir misiniz? Veya doğumgünlerinde küçük gösterdiğiniz için kimlik teyidi yapmanın ağırlığını? Bir mekana gittiğinizde size "sen" diye hitap edilmesini? Vücut geliştirme salonunda alay konusu olmayı ; canım, gülüm gibi sıfatlara sahip olmayı? Bilemezsiniz nereden bileceksiniz.. Peki 4 yıl aşık olduğunuz kızdan minik kardeş muamelesi görmeyi? Lisede alt sınıfların size kardeşim diye hitap etmesini? Hiç bir ayakkabıcı da ayağınıza göre ayakkabı bulamamayı, mezuniyete spor ayakkabıyla gitmeyi, takım elbise asla giyememeyi? Küçükken cüce, yerden bitme gibi sıfatlar işitmeyi? Sizden korkmadıkları için her türlü üçkağada maruz kalmayı, karşı koyamadığınız için yanınızdaki kıza laf atılmasını? Lisede abilerinize bakıp " lise 3-4 olayım elbet bende büyüyeceğim" umudunu taşımayı? Bilemezsiniz çünkü yaşamadınız. Her yerde ön yargıyla yaklaşırlar size. Her yerde alaylı konuşurlar, her yerde çocuk muamelesi görürsünüz. Her bara girdiğinizde kimlik soracaklar bari rezil olmayayım diye en arkadan yürürsünüz. Küçüklerinizden abi lafını zor işitirsiniz. Fotoğraflardan kaçarsınız, aynada kendinize bakıp sinir krizi geçirirsiniz. Hayatım böyle şeylerle geçiyor. Benim dayanacak gücüm tükeniyor. Beterin beteri var diyorum ama böyle bir ömür nasıl geçer. Sabahlara kadar ağlıyorum, müzik dinleyip geçmişi, yaşayamadıklarımı düşünüyorum. Sadece benim gibileri anlayın neler yaşadığımı bilin istedim. Okuyanlara teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sorun boy değil, yüzüm ufacık gerçekten 13 -14 yaşında duruyorum. Sert mizacım yok tatlı duruyorum. Yaşımın gerektirdiği surat ifadesini taşısam bunlar olmazdı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer