- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u 4 ayÇok geçmiş olsun abim 🙏 haberim yoktu hiç gerçi bizim hatamız nasılsın diye sormadık hiç.
Umarım bir daha sağlık sorunu yaşamazsın en kötü günün bu gün olsun bundan sonra hep iyi haberlerini bekliyoruz mutlaka ilaçlarını al ve sağlığına dikkat et, çok sevindim gerçekten 💐
33 Yorumla- 4 ay
Estağfrullah barışım olabildiğince içimde tuttum zaten. Gereksiz velveleye ihtiyaç duymadım ameliyat sonrası, iyileştikten sonra biopsi sonucuna göre ya siteyi bırakacaktım, çünkü hasta olsaydım kemoterapi işleri falan gerekecekti ya da böyle bir soru açacaktım:her halukarda haberiniz olacaktı zatenn. İçten dileklerin için çok teşekkür ederim...
- 4 ay
Rica ederim abim neyse ki her şey iyi olmuş bundan sonra da iyi olur umarım dikkat et kendine 🙏🙏
- 4 ay
Ederim cna tekrardan teşekkürler...
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 317 cevap paylaştı. Çok çok geçmiş olsun 🙏 iyileşmene sevindim...
Seni uzun bir maraton bekliyor umarım dahada iyi olursun🙏. bu süreçte kendine dikkat et ilaçlarını ihmal etme kendin ve sevdiklerin için...
Sevindim..83 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim dost iyi ki varsın (çiçek)
- Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayO kadar hayat dolu eğlenceli bir profil çiziyorsun ki senin mental ve bedensel olarak çöküşler yaşadığını düşünemiyorum bile
Sen her zorlukla baş edebilecek bir tipsin
Bu tılsım etkisi filan değil senin kendi mücadelen de gösterdiğin dayanıklılık örneği22 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim çiçekkk, düşüncelerin çok güzel (çiçek, nergiz, kalp)
- 4 ay
Ya bilmiyorm benim böyle travmatik hastalıklarda bir acılı mazi beyin olayı mı ruhsal sorunlar mı beden de patlak verdi bunu hep merak ediyorum sen ne diyorsn bu işe
- Sağlık konusunda 413 cevap paylaştı.
4 ayAaa bilmiyordum bile çok mutlu oldum gelmiş geçmiş olsun dilerim çok çok iyi ol kusura bakma bilsem daha önce ilgili olurdum burada sevdiğim insanlar'dan birisin kendi ailemden biri atlatmış gibi sevindim 🤗💐🧚♀️😌😇
27 Yorumla- 4 ay
Böyle düşündüğün içni çok mutlu oldum, ne güzel yazmışsın çoook teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
- 4 ay
Tabikide düşünürüm burdada bi aileyiz dilerim ikinci baharın yeni doguşun daha bi güzel olsun bizler elimizden geldiğince burdayız moral olarak ne konuda ihtiyaç duyarsan duy yanlız değilsin güçlü arkadaşım💃✨🙏
- 4 ay
Varlığınız yeter sizin teşekkür edermi çook çoook. Bilerek haber etmedim sonuçta ameliyattan sonra durumlar netleşeceği için kimsenin huzuru kaçmasın ya da aaa arkadaşa yazık diye düşünmesin istedimm. Herkesin kendince dertleri var yanına yenisi eklensin istemedim açıkçası. Kimisinin umrunda olmaz kimiside işte sen gibi ponçik kalpli üzülür yok yere. Böyle bir şey olsun istememiştim :)
- 4 ay
İnsanız dünya imtihan dünyası kedi köpek ölse üzülüyor çogu tanımasam da burada yorumlarda karşılaştık ve bu işler parayla değil sırayla hiç böyle düşünme biz ne yaşıcax görücez bilicez inançlı güçlü moralle de iyi olucan dahada bu devrede üstümüze düşen neyse lütfen yaz paylaş yükünü alalım 🙏
- 4 ay
Tekrardan çok teşekkür ederim mutlu ettin. Umarım her şey gönlünce olur...(çiçek, nergiz)
- 4 ay
Rica ederim amin cümlemizin inşallah 🙏🤗💃
- 4 ay
Çok teşekkür ederim eig için🤗💐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(25-29)4 ayÇok geçmiş olsun ve tebrikler geçirdiğin süreç hic kolay değil. Annem de kanser ve gerçekten aileyi çok yıpratıyor o durum. Bunu kendi icinde tutman ama hiç iyi değil. Ben mesela annem saklayıp ameliyat olsa, ilaç alsa, kızarım yanında olamadığım için. O süreç zaten yorucu keşke yaninda olmalarına izin verseydin. Ayrıca daha anlayıslı davranırlardı o hassas döneminde. Neyse atlatmışsın ya çok şükür. Cok mutlu oldum. Rabbim kimseyi sağlıyla sınamasın. İnşallah hep mutlu huzurlu ve sağlıklı olursun. Çok gemiş olsun tekrardan
26 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederimm (çiçek, nergiz) Umarım anneniz de en yakın zamanda şifaa ya kavusur...
Cevap sahibi4 ayAmin allah razı olsun😊
Söyleyecek misin ailene artık? Bence söylemelisin😇- 4 ay
Tip migde ameliyatı oldum diyeceğim. Gerçekten gerek yok Ameliyat olurken yurt dısına çıkıyorum gezmeye dedim. Eve geldiğimde de çok hastayım diye 3-4 gün daha yataktan çıkmadım. Sözde grip. O an bile annemin ne kadar üzüldüğünü gördüm. Öyle böyle ilaçlar yaralar soracaktır... Kanseri söylemeyeceğim açıkçası ne kardeşlerime ne anneme. Haklısın biliyorum, ama bizimki çok merhametli oturur gunlerce buna bile ağlar:D
Cevap sahibi4 ayAnlıyorum ama gerçekten bu çok tehlikeli hastalık. Ameliyatı bilene riskli olabilir. Hani sonradan bir şekilde ortaya çıksa, başkası söylese falan daha çok üzülür. Annem kanser olduğunu öğrendiğimizde 1 ameliyatı dedemlere söylemedik. Hastaneden çıktı öyle haber verdik bak iyiyim karşınızdayım dedi. Sonra meğersem tam alınmamış biopsi kötü çıktı tekrar ameliyata alındı. Kemo ve ışın zamanında biz çok yıprandık. Annemle doktora gidip geliyordum ben, ablam yemek hazırlıyordu, babam işte oluyor ama herkes diken üzerinde. Annem eve gelince ya baygın gibi uyuyordu, ya ağrısı oluyordu ya da tuhaf bi enerji geliyordu. Genelde uyuyordu yorgun oluyordu ama aile olarak en iyi sekilde destek olmaya calisıyorduk. Mesela ablam ve ben çalistıgımizda yemek mi yok sorun değil babam da anlayışlı karşılıyordu. Annem sinirli mi susuyorduk falan. Yani her haline anlayışlı davranıyorduk canı istediğini yapmaya çalışıyorduk. Şimdi çok şükür toparlıyor yavaş yavaş. Demek istediğim şu senin tedavi sürecin için hem daha kolay olur hem de çevren senin yanında olduğu için mutlu olur. Psikilojik olarak seni bu durum çok yoruyordur. Annem haftalarca ağladı ben ölecem, dedenlere kim bakacak, siz de bekarsınız düğün torun hiç bir sey göremeyecem, babanız da ev kuşu tek başına ne yapar... ölücem diye üzülmedi resmen bizim halimizi düsünüyordu. Kimseye söylemeden de durmak ayrı bi zorluktur, annem hem ağladı hem psikologa gitti kabullenip düzelene kadar. Bence bi hafifleme olur içinde hem zaten biopsi temizse artık fazla üzülmez belki biraz kızar sadece. Benim niyetim senin işlerine karışmak veya akıl almak değil sadece şu an ben kendimi annenin yerine koyuyorum bi kanser hastası yakını olarak. şu an annemin canı bir şey mi çekiyor hemen yapıyoruz, kıyafet/mobilya mı istiyor en kısa sürede almaya çalışıyoruz, gezmeye mi gidecez hemen ayarlıyoruz. Ne kadar ömrümüz var kimse bilmez. Onunla her anın keyfini çıkartıyoruz artık
- 4 ay
Yok est öyle algılamıyorum. Şey sadece benim hayat felsefem biraz değişik. Ben ilgilenilmeyi sevmiyorum. Ayrıca ölürüm diye de hiç korkum yok. Ameliyata dahi girerken kalp ritmimi ölçtüler sen niye bu kadar sakinsin diyorlar. Ben serin kanlıyım kriz anlarında. Olacak bitecek sonuca göre üzülüp üzülmeyeceğimize bakarız diyorum. Her konuda böyleyim aslında. Normal hastalıklarımda da kendimi odama kapatırım kendi işimi kendim görürüm. Narin değilim. Ve böyle durumlarda insanların ekstra üstüme düşmesi bana itici geliyor. Beni seviyorsanız her zaman sevin hastalığımda değil kafası sanırım. Uzun uzun açıklamıyorum ama... İlk günden beri yanımda olan arkadaşlarım bilir ben hep şey derim ''hiiiç öyle ölecek ya da kötüye gidecek mecalim yok'' :D YAni inşallah Annen de bir an önce tam randımanlı sağlığına kavusur. Ben ölümü normal görüyorum yarın öleceksin deseler ne pişmanlıklarım ne de endişem yok. Anneni anlıyorum tabii, ben en azından ardımda kalacaklara yapabileceğimin en iyisini yaptığım ıdüşünüyorum:Ve bir şekilde bensizde onların ferahlığına kavusabileceğini, sadece ben varım diye bana bel bağlanıldığını düşünüyorum. Biraz felsefi düşünceler bunlar kısa kısa anlatmayla tam olarak ifade edemeyebilirim ama oyle...
Cevap sahibi4 ayÇok iyi anlıyorum seni. Bende sevmem fazla göz önünde bulunmayı. Fazla sarılmaya öpmeye ve sürekli sevgi sözcükleri de sevmem. Haklısın da bi yandan dediğin seylerde ama bende sevdiğin birini kaybetme korkusu cok. Benden böyle bir şey gizlenmesini istemezdim. Şimdi bide temiz çıkmıs yani fazla abartılı tepki vermezler belki de
m 4 ay
41 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim (çiçek, nergiz, kalp, envayi çeşit kutlama emojileri)
s 4 ayGeçmiş olsun senin adına çok sevindim İnşallah bir daha olmaz.
81 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim
4 ayÇok çok mutlu oldummm 😭🫶🏻 başardınnnnnnn ayayyay 🥳🙃😄🫶🏻🌸🪷🦋🥹🤩💐😆🎈 Allah bir daha yaşatmasınn 🤲🏻 dön sahnelereee 💐🪷😌🥳
42 Yorumla- 4 ay
Aminnn çok teşekkür ederim (çiçek, nergiz, kalp,1-2-3) :D
- 4 ay
Aminn rica ederimmm parasideee 🥳😄💐 ölüm çiçeği taklidiii+ pamuk sekerrr 😆
4 ayÇokk , geçmiş olsun biliyordum GÜZEL SONUÇLAR GELECEĞİNİİİİ , Rabbim kötü günleri göstermesin artikk yeni günler yeni Baharlar yeni kırmızı güller 🤭... Darısı şifa bekleyen insanlara 🦭💗✨
31 Yorumla- 4 ay
İnşallahhh aminnn çok teşekkür ederim cansınn (çiçek, kalp)
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayCok gecmis olsun
Umarim tekrari olmaz ve hep saglikli mutlu yaşarsın
Genede hayatin tüm derdi tek başına sirtlanmaz insanin ailesi sevdikleri bu günler için var
Mutluluklar31 Yorumla- 4 ay
İnş amin teşekkür ederim güzel dileklerin için (çiçek)
Yaaaaaa cok sevindim bu habere biliyodum kiiii zatennnnn 🦄
İlaclari ihmal etmiyoz saglikli besleniyoz stres yapmiyoz ve herkesi üzüp kendimizi üzmüyozzz kfglgk
22 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederimm (çiçek, nergiz) Herkesi üzme kısmı :D:D
4 aySonunda ya ohh çok şükür iyisin atlattın ya bunu da gerisi de kendiliğinden gelir inşallah tekrardan geçmiş olsun canısı bu haberi duymak iyi geldi
22 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim can dost (çiçek, nergiz)
- 4 ay
🥳🥳🙂
u 4 ayÇok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşanmaz diyorum. Bu süreci çok yakından bilirim, kemoterapi ve özellikle en ağır dönem. Kardeşimi ben kanserden kaybettim, o sebeple kanserden nefret ediyorum:/
13 Yorumla- 4 ay
Tekrar başın sağolsun can biliyorum. İnşallah yaşanmaz tekrardan aminnn Çok teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
- 4 ay
Rica ediyorum inşallah senin de yaşanmaz ve sağlıklk günlere geri dönersin ( çiçek, melek)
- 4 ay
Aminnnn (çiçekler, böcekler, kutlamalı smileler)
4 ayCan caaaaaan bana inanılmaz güzel bir haber verdin!!! Maşallah 🧿 Çok geçmiş olsun ve Rabbim bir daha yaşatmasın! Ne kadar sevindiğimi anlatacak kelimeler bulamıyorum ama zaten biliyorsun! 🥳🥰🤗👏🫶🌼
13 Yorumla- 4 ay
Tüm içten dileklerin için teşekkür ederim cann. İlk günden beri yanımda olduğun için ekstradan teşekkür ederimm. (çiçek, nergiz, kalp)
- 4 ay
İyiki varsın cann, iyi ki seni tanıdım kalbi güzel insan! (Çiçek, kardelen, beyaz kalp)
- 4 ay
Bilmukabele güzel insan (kalps kalps)
4 ayTekrardan geçmiş olsun tebrik ederim. Allah şifa bekleyenlere de aynı mutluluğu nasip etsin 🙏
32 Yorumla- 4 ay
Aminnn inşallah çok teşekkür ederim (çiçek)
- 4 ay
👏🥳
Sağlık konusunda 303 cevap paylaştı. Çok sevindim kanka hastaydın diye sana bir şey demiyordum şimdi atış serbest ula şaka şaka mesajı görmedim buzağın birinde sıkıntı vardı onunla uğraştım biraz kusura bakma
21 Yorumla- 4 ay
Est canım bbenimn çok teşekkür ederim senden de hayırlı haberlerini bekliyorum...
4 ayAy bugün gördüğüm en güzel haber
Çok sevindim adınıza çok çok geçmiş olsun umarım hep sağlıklı olursunuz 🥳🙂↔️23 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederimm (çiçek, nergiz)
- 4 ay
Rica ederimmm
- 4 ay
🥳
4 ayBugün gordugum en güzel haber umarım bir daha böyle seyler yasamazsın bol saglıklı günlerin olsun bizde derdimiz var sanıyoruz 🎈🎉
21 Yorumla- 4 ay
Herkesin kendine göre derdi var yaa öyle deme, Umarım sen de en kısa zamanda sorunlarını aşabilirsin. Teşekkür ediyorum (çiçek, nergiz)
Çok geçmiş olsun , bir daha nüksetmez umarım Ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir hayat sürersin saygılar sevgiler :)
22 Yorumla- 4 ay
İnşallah nüksetmez ya çok teşekkür edeimm.
4 ay- O azrailin gözü kör olsun bi türlü öldüremedi seni 🤣 ileri karakol nöbeti tutucan bu gün 🤣
24 Yorumla- 4 ay
Hashbah azrail geldi dedi canını alacam 2 tokat attım gönderdim askjfbakj Gavsa rakibim :D
- 4 ay
Kanka sana her bankadan kredi çektirelim allah bile verdiği canı alamıyor bankalar hiç alamaz verdiği parayı 😃😃😃
- 4 ay
Tövbe tövbeee. D
- 4 ay
😃😃😃
Aaaa Çok geçmişler olsun... Çok Tebrikler... Allah Bol bol şifalar versin sana v herkese inşallah
21 Yorumla- 4 ay
İnşallah hocam çok teşekkür ederimm (çiçekk)
Gerçekten çok geçmiş olsun sessizce atlatılmış koca bir mücadele bu. gücüne ve sabrına hayran olmamak elde değil. bundan sonrası hep daha hafif daha güzel geçsin
iyi ki varsın 🤍12 Yorumla- 4 ay
Cok tesekkur ederimm (cicek nergiz) sen de iyi ki varsinn
Çok sevindim senin adına. Çok güzel bir haber. Doktorların işi deyip geçme, mücadeleyi veren sensin sonuçta. Büyük geçmiş olsun, artık sonrası çiçek gibi geçer inşallah 🌸
15 Yorumla- 4 ay
Çoook teşekkür ederim Kızılmerhamet hanım. Allah size de sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür nasip etsin inşallah. Aminn (çiçek, nergiz)
- 4 ay
Ortalığı velveleye vermek istemedim yaa. Bi kere muhabbetimiz oldu sadece hatırlarsan, orada da alakasız şey mi diyeydim ben varyaaaa kansermişim :D:D Böylesi daha iyi hastalığı önceden söyleyince insanlar ekstra bir hassas davranıyor ve ben bu durumu sevmiyorum. Beni olduğum gibi sevin anacum :D Hastalıkta değil he hehehe
- 4 ay
Pekimsi (çiçek, nergiz, kalp, kutlama emojileri) :D
4 ayÇok geçmiş olsun Psycho, bu çok güzel bi haber 🙏🌟
31 Yorumla- 4 ay
Yaaa çok mutluyum 🥹 hep sağlıklı ol dostum ya 💕
33 Yorumla- 4 ay
İlk günden beri yanımda olan dostum her şey için teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
- 4 ay
Sen de iyi ki varsın dost (çiçek, kalp, nergiz)
Sağlık konusunda 495 cevap paylaştı. tebriklerr. zafer kazandın. Allah sağlığını sıhhatini daim etsin. seviliyorsun hocam :D
31 Yorumla- 4 ay
Eyvallah Hocam Çok teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
4 ayÇok geçmiş olsun. atlatmana sevindim. İnşallah bundan sonra daha daha iyi olursun.🙂
32 Yorumla- 4 ay
Çoook teşekkür ederi la llorona hanımefendi ) çiçek, nergiz)
- 4 ay
Rica ederimm piskoparadis beyfendi😊 (çiçek, yasemin)
4 ayher şey daha güzel olacak, tebrik ederim. Çok mutlu oldum senin adına. Değerlisin
32 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim (çiçek, kalp)
- 4 ay
🌸🌸🌸
- Sağlık konusunda 468 cevap paylaştı.
4 ayEkran niye bulanıklaştı 🥹🥹. Ne güzel ya Allah uzunnn uzun ömürler versin 🙏
21 Yorumla- 4 ay
Yaaa deme öyleee :)) Teşekkür ederimm sana da inşallah izabelll (çiçek, nergiz)
4 ayAaaa çok mutlu oldum uzun zamandır güzel bir haber almıyordum abi, bunu ilk anlattığın kişi ben ve başka bir arkadaştı bana anlattığın o ilk andan taaa bugüne kadar hep güçlü biri olduğunu ve atlatacağını biliyordum zaten ama ister istemez üzüldüğüm de oluyordu, sonunda başardın umarım bir daha böyle durumlar yaşamazsın 🌸🌸🙏✨
11 Yorumla- 4 ay
Hep yanımda olduğun içni teşekkür ederim benim güzel kardeşim. (çiçek, nergiz)
4 ayGeçmiş olsun, darısı tüm kanser insanlarımıza.
21 Yorumla- 4 ay
Amin herkese inş Teşekkür ederimm (çiçek, nergiz)
u 4 ayHelal.. Allah tekrar yaşatmasın, geçmiş olsun. 🙏
22 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
🙏
Harika bir habermiş ya! Hayatının sonrasında hep sağlığa boğul inşallah.
21 Yorumla- 4 ay
Amiinnnn çok teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
4 ayGeçmiş olsun inşallah bir daha yaşanmaz... Güzel sağlıklı günler dilerim
22 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
Rica ederim
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m 4 ayGeçmiş olsun artık yediğine içtiğine dikkat edersen her şey hızla düzelir
21 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim çook (çiçek, nergiz) Doktorda aynı şeyi söyledi valla. Kutlama olsun diye bi magnum yuvarlayım dedim o bile gitmedi :))
- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayGeçmiş olsun. Her şey çok daha güzel olsun. 🙏🤲
21 Yorumla- 4 ay
Amin inşallh. Teşekkür ederim çook (çiçek, nergiz)
4 ayÇok sevindim Rabbim daim eylesin maşaallah size... Gelmiş geçmiş olsun
22 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
- 4 ay
😊😊
4 ayYaa hocammm 🥺 çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın 🙏🏻
24 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
- 4 ay
Rica ederim. Her şey daha iyi olacak inşallah
- 4 ay
İnş senin için de pericik
- 4 ay
İnşallah 🙏🏻
4 ayÇok geçmiş olsun... Ben de birçok yakınımı kaybettim kanserden, sizinki gerçekten büyük bir başarı. Umarım bir daha yaşanmaz🙏✨
12 Yorumla- 4 ay
Amiiin inşallah, vefat edenler için baş sağlığı diliyorum. Teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
- 4 ay
Çok sağ olun, ben teşekkür ederim🌸✨
Seni tanımıyorum ama çok sevindim bundan sonra ki hayatın, ömrün çok güzel geçsin🌸
11 Yorumla- 4 ay
Çoook teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
Sağlık konusunda 498 cevap paylaştı. Çok sevindim 🫶🏼 başarmışsın tebrikler hayatında her şey gönlünce olsun 🌺
11 Yorumla- 4 ay
4 ayHarika haber! Geçmiş olsun ve tebrikler 👏
Sağlığını daima koruyabilmen dileğiyle...11 Yorumla- 4 ay
Çoook teşekkür ederim hep birlikte sağlıkla inş... (çiçek, nergiz)
- Sağlık konusunda 456 cevap paylaştı.
4 ayÇok geçmiş olsun nice sağlıklı uzun ve güzel yıllara
11 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim (nergiz, çiçek)
4 ayÇok sevindim dostum Rabbim şifasını vermiş sağlıklı bir ömür dilerim
11 Yorumla- 4 ay
4 ayÇok güzel haber bu, sevindim 😊🙏🏻 çok şükür, inşallah bundan sonra daha iyi olursun 🤲🏻
12 Yorumla- 4 ay
İnşallah hep beraber iyi oluruz cann Teşekkür ederimm (çiçek, nergiz)
- 4 ay
🌸🌸
4 ayBüyük geçmiş olsun, sağlıklı bir ömür dilerim 🙏🙏
12 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
Rica ederim 🙏🙃
- Sağlık konusunda 614 cevap paylaştı.
4 aySenin adına çok sevindim, büyük geçmiş olsun..
21 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim çooook (çiçek, nergiz)
Sağlık konusunda 509 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun. Yeni hayatında tüm güzelliklerle karşılaşmanı diliyorum
21 Yorumla- 4 ay
Aminnn Çok teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBir buçuk ayda 27 kilo Bana Kolpa gibi geldi ama ameliyat olmuşsun normal tebrik ederim
14 Yorumla- 4 ay
Hayatımın bir dönemi hastalıksız sadece üzüntüden 1 haftada 23 kilo vermişliğim var. Arkadaşın evine geldiğim kıyafetleri kendi evime dönüş ypaarken giyememiştim çuval gibi... Teşekkür ederim çook
Cevap sahibi4 ayÇok geçmiş olsun zoru bitti dilerim bundan sonrası senin için kolay olur. Bende de öyle o tarz durumlarda hiç yemek yiyemiyorum son 3 gundur yemek bile yemedim icki bile icesim yok
- 4 ay
Yaaa üzüldüm. Umarım en kısa sürede atlatırsın ve her şey gönlünce olurr
Cevap sahibi4 ayAmin sag ol❤
Çok geçmiş olsun ama ben bir şey yapmadım deme en zorunu sen yapmışsın zaten hem moralini yüksek tutarak yenmissin hemde bu hastalıkla savaşmissin kendinle gurur duy 🤍🤍
11 Yorumla- 4 ay
Herkeste ne dert var bende oturup burada saçma sapan şeylere takılıyorum çok sevindim
23 Yorumla- 4 ay
Herkesin derdi kendine yaaa öyle deme , Çok teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
- 4 ay
Olur yaparım :) Seninde her şey gönlünce olur inş.
Geçmiş olsun 💐 nice sağlıklı senelerin olsun
11 Yorumla- 4 ay
4 ayÇok sevindim gözünaydınn Rabbim şifa versin herkese 🤲🏻
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederimm (çiçek, nergiz) Amiin herkese inşallah.
Çook geçmiş olsun, o kadar mutlu oldum ki başlığı okuyunca 🙃🫶🏻🫶🏻
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederimm valla hiç birbirimizi bilmediğimiz insanların bile sevincime ortak olması çok iyi geliyor (çiçek, nergiz)
Geçmiş olsun ustam, eseceeen artık XKDJDHDDHDHDH
31 Yorumla- 4 ay
Valla esecem artık yeter içine at içine at :D Çok teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
Sağlık konusunda 543 cevap paylaştı. Tebrik ederim geçmiş olsun
31 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim Aybuke (çiçek, nergiz)
4 ayGeçmiş olsun bi daha uğramasın hiç
21 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederimm (çiçek, nergiz) aminnn
Geçmiş olsun🙏
21 Yorumla- 4 ay
4 ayGeçmiş olsun. Gözün aydın 😊
22 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
Anlmadım 🙃
Geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin. 🙂🤲🏻🌼
22 Yorumla- 4 ay
Amin inşallah Çok teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
s 4 ayGeçmiş olsun 💫
21 Yorumla- 4 ay
4 ayGeçmiş olsun çok. Allah tekrarını göstermesin
22 Yorumla- 4 ay
Amin, inşallag... Çok teşekkür ederim (çiçek, nergiz)
- 4 ay
🙏🌸
Ya çok sevindim geçmiş olsunn 💐
22 Yorumla- 4 ay
Çok geçmiş olsun
11 Yorumla- 4 ay
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?