Kanseri atlatmışım :) Bu süreçte yanımda olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim? Artık sahnelere dönüyor muyum ne :D?

Bu süreçten haberdar olan 6-7 arkadaşım var sadece reelde aileme bile söylemedim :) Büyük bir operasyon geçirip kanserli bölgelerimi kestirdim. Bu süreçte 58 kilo aldım ve 27 sini 1.5 ayda verdim bile. Yaygara çıkarmamak için kimselere söylememiştim. Ameliyat sonrası biopsi verdim ve artık hasta olmadığımı öğrendim. 2 sene kadar ilaç tedavisi göreceğim nüksetmesin diye. Bu süreci hayatımda ki herkesten sakladığım için en azından mutluluğunu paylaşmak istedim hepsi bu :D Başarmışım. Gerçi ben bi şey yapmadım doktorların işi he he hee

Kanseri atlatmışım :) Bu süreçte yanımda olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim? Artık sahnelere dönüyor muyum ne :D?
Güncellemeler
4 ay
Gönül isterdi ki her birinizin görüşünü e. i. c seçeyim. Hepinize tekrardan çok teşekkür ederimm iyi ki varsınız...