Hiçbir şeyden zevk almıyorum işe gidesim yok iş geliyor sallıyorum eskiden mutlu olurdum şimdi o da gitti
3 ay
Hiçbir şeyden zevk almıyorum işe gidesim yok iş geliyor sallıyorum eskiden mutlu olurdum şimdi o da gitti
Çok geçmiş olsun. Geçmişine dön ve neler atlattığını hatırla. Kanserle mücadele ederken bile dimdik durdun o karanlık günleri aydınlığa sen çıkardın. Kendine, hayatta kaldığın ve güçlendiğin o günler için bir borcun var. Her günü, sanki yarın yokmuş gibi dolu dolu yaşa. Bu hisler tamamen normal zamanla hafifleyecek, geçecek. Ama ortam değiştirmen iyi olur
Öyle zaten o yüzden hiçbirşeyi takmıyorum ama iyi bişi değil
Geçecek merak etme
Uzun kalır süreside bakalım
Cevap
0Cevap
furkim gecmis olsun ama sen 1 2 sene once yine mutsuzdun ben üzülüyordum sana ama sonra bir baktim senin normal halin bu hdjdjs boyle birisin yani cok neseli eglenen birisi değilsin. bazi insanlar böyledir
Yok yine biraz toparlamıştım zevk almays hedef falan iş çok yapıyodum ondada işte kanser geldi şimdi komple gitti
eski haline gelirsin yakinda. yaz geliyor açılırsın
Zor valla
Kanda d vitamini ve demirin azlığı insanın hayattan zevk alamamasına neden oluyo o depoları doldur bide erken kalkıp sağlıklı yaşamaya calış yürüyüş saglikli beslenme sosyalleşme vs
Kanser oldum yeni atlattım diyom demir kanla alakası yok
O ilaçlar zaten bedenimi skti ne mide bıraktı ne beyin
Bende onu diyorum kanser tedavisinde alınan ilaçlar vucut dengeni bozmustur bide normal degerler olsa bile onlar depolamayla calıstıgı icin tam dolması gerekiyo benim feritin im 6 ydı hicbiseyden zevk alamiyodum, normal referans araligi 100 falandı
Elimden geleni yapıyoeum işte zevk almayı bırak komple saldım
Atlattiysan mutlu olman gerekmez mi? Senin adına çok mutlu oldum Allah bidaha yaşatmasın inşallah 🍀
Eski zevkim kalmadı yaşamak boş geliyor
İnşallah zamanla toparlıcaz artık
Geçmiş olsun ❤️🩹
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?