Hastalanınca alternatif tıptan faydalanıyor musunuz? Hani ot çöp neyse de bel fıtığını çektirip iyice vertebrasını kıranları anlamıyorum 🤷

Hastalanınca alternatif tıptan faydalanıyor musunuz? Hani ot çöp neyse de bel fıtığını çektirip iyice vertebrasını kıranları anlamıyorum 🤷

Grip olunca bazen bitkisel yollara başvuruyorum ama her zaman iyi gelmiyor. Genel olarak ilaçsız iyileşebilen biri olmadığım için bu tür şeylere pek itibar etmiyorum. Sadece bir konuda ilaçların iyi geldiğine inanmıyorum, o da psikiyatrik vakalar. Çünkü bende işe yaramadı. Nörolojik bir şeyim olmadığı için millet de devamlı sorup durduğu için her zaman olmamasına rağmen ellerimde titreme bir ara psikiyatriye gitmiştim. Ortalıkta mal gibi, çok sakin geziniyordum ama yine oluyordu. En son ben de kestim.
Ben daha çok alternatif tıbba güveniyor olabilirim:D şu zamana kadar hiç pişman etmedi yani beni. Ama ne zaman bir şey için hastaneye gitsem bir poşet ilaçla eve döndüm. genelde hastalığın altındaki sebebi de geçirmiyordu ilaçlar.
Ona ben de anlam veremiyordum, hatta kuzenim hiç inanmazdı. Bel fıtığı rahatsızlığı vardı, iki büklüm gittiği belci midir kırıkçı mıdır bilmiyorum, dimdik yürüyerek çıkmış. :) Fizik tedavinin yapamadığını yaptı diyordu.🙂
Cevap
5Cevap
yıllardır gittiğimiz kulak doktorumuz bile ilaçlardan fayda bulamayınca soğan sarımsak önerdi bize😆
Kocakarı ilacı dedikleri şeyler işe yariyor gercekten hem de yan etkileri olmuyo olsa bile cok hafif oluyo, zarari olmuyo
Allah binbir çeşit yararlı ot, besin yaratmış tabii ki kullanırım. 😍 Özellikle İbni Sina’nın tariflerini dikkate alırım.
Evet.. yaştan dolayı ufak tefek alternatif tıp setlerine maruz kaldık.. doğal şeyleri yaparim ama ortopedik şeylerde baş vurmam :))
Eskiden "şifacılar" vardı.. asıl onların yöntemleri (ot karışımları vs) işe yarıyor cidden
Modern tipa inanmıyorum. Tedavi etmiyorlar ama oldurmemek icin de ellerinden geleni yapıyorlar
Bitkisel çözümlerle ayaktayım
Bi ara merak sarmistim
Modern tıp tercihim
Bazen
Hayır aramam
Hayır aramam
Fonksiyonel tıp 👌🏻
Ararım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?