var mıı
biri internette formasyonla ftr ye geçiyorlaar falan yazmış bu konu hakkında bilgisi olan bvar mı
biri internette formasyonla ftr ye geçiyorlaar falan yazmış bu konu hakkında bilgisi olan bvar mı
Hemsire olan birinin bilgisi ne kadarki gececiek oraya.. hemsire meslek yuksek okuludur üniv deildir gidip bastan sinava girmen lazim
Hemsireligin 4 yilliginda okuyorsan bile kapisinda meslek yuksek okulu yazar.. ve meslek yuksek okulu bir univ deildir ön lisans sayilir. Univ olabilmesi icin mutlaka bir fakulteye bagli olman lazim
alınış olarak öyle geçebilir o sadece puan türünde öyle 4 yıllık diye o grupta... ama sen mazun olunca sana verikcek diplomada hemşirelik meslek yüksek okulu yazacak dimi?
hemşirelik fakültesimi nerd eokuyorsun söyleybilrisn bakıcam net sitesinden ona göre sana net bir yanıt vereyim ben yüksek okul diye biliyorum çünkü?
öyle desene kızz :D yazma hemşirelik bende senelerce hastanede çalıştım neden hemşire olup doktorun yardımcısı olcanki neden onların emir kulu olcan azarını işitçen bende hayatını mahfetme hee ben çekerim dersen o ayrı ama ben olsam yediremem açıkçası ben moleküler biyologum laboraturdaydım ordan hemşireleir görüyordum :)
tıbbı görüntülemeye git wlla ben moleküler biyologtum onun bin kat üstüyüm normalde benden çok iş buluyordu :) veya inşaat müh git ama çok rahat edemezsin çok erkek olur söyleyim.. ama bir düşün hemşireliğinmi prestiji iyi inşaat müh ün mü? hemşire hep daha alçak gibi duruyo haklın gözünde milleti iumursamam diyebilrisn ama burada yaşıyoruz umursasak iyi olur
yani oda var tabi ama herşeyde kötü bir yönü vardır inş müh dede şantiye var her türlü ortama giriyorsun.. hemşireliktede çok ğrenç şeyler var ben diyim hastayı lavman yaptırma mesela :D
daha nelervar doğuma girdim ben çok merakettğimden birkere orda yaşadıklarını bilioymusun sen :D :D
izleyici olarak aldılar beni gördüm yaşadıklarını :)
ebede giriyor hemşirede giryor hemşire girmeden ebe ne yapsınki :) ben baya bilinen özel bir hastande çalşıyordum wlla baya iğrençmiş doğrum girdiğime çok sevinmedim yani çünkü afedersin ama doğum yapacak kız herşeyini bıraktı anladın :) yazık hemşire kızcağızlar temizle temizle :(( birde acil gelmiş galia çocuk lavman flnda yapamamışlar
laboratuar en iyisi benim sorumlusu olduğum labta senin gibi kızlar vardı çokta rahattı ama yinede sor tabi sen iyice düşün
rica ederim ama hiç bilmiyorum enazından benim bildiğim böyle bir olay olmadı yani özelde okuyupta onun sayesind eişe giren ben duymadım oyüzden yanıltmayım
Var 👍🏼 ama tam olarak nasıl bilmiyorum
Cevap
2Cevap
Yok.
Olmaz öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar