Sevgili küçüğüm, herkese saygım var ama bu aynaya baktığımızda gördüğümüz şeye olan takıntılar zarar veriyor bize. Bence yaptırmamalısın sağlık yönünden birşeyi yoksa sana. Herkes aynı burna, aynı dudaklara vb. sahip olmamalı.
Sen bilirsin küçüğüm, ben ne düşündüğümü söyledim. Muhakkak rahatsız oluyorsun olmasan düşünmezsin zaten ameliyat falan benim söylemek istediğim kendimizden rahatsız olmamalıyız, bu kadar görüntü odaklı yaşamamalıyız. Ne kendimize karşı ne de diğerlerine karşı.
Git bi aynaya bak. Yüsün minik oldugu için burnunu kafaya taktın ama o burun giderse bu yüz bi bütün olarak etkilenir. Özel bi yüzün var bozma bu bütünü. Bak iyiden anlayan bi erkek olarak diyorum bunu büyük sözü dinle. Burnun seni sen yapan, asla güzelliğini bozmuyor
Her istediğimiz olmaz. Herkesin ön plana cıkan fiziki, karakteristik özelliği vardır. Seninde yüzdeki burun. Bak bu yüz yapısında cekik cene minicik agız yani maalesef güzel olmayan kızlar oluyor sen inadına güzelim diye bağırıyosun. Baksana zarif narin yüzüne. Ağzına gözlerine. Burnun seni sen yapıyor bunu unutma. Senden baskada kimse bunu sorun etmiyor prenses