Burnun küçük ve kalkık zaten törpületmen daha kötü yapar ama kemerde kavis olursa daha güzel olur. Burnun kemikli değil ama çok düz biraz, kavis çok güzel olur.
gerek yok bence hiç bıçak altına yatma. Karadenizli gibi kemerli vs. olsa anlardım ama bu burna işlem gerekmez. Ufak ve minnoş işte daha ne istiyorsun.
Yani dış görünüşünü eleştirmek haddime değil ama bence çok tatlı bir burnunuz var sizin en güzel haliniz doğal halinizdir son olarak bir sağlık sorununuz yoksa bence gayet hoş umarım sizi sıkmadım.
Kızlar Ne Diyor
Burnun küçük ve kalkık zaten törpületmen daha kötü yapar ama kemerde kavis olursa daha güzel olur. Burnun kemikli değil ama çok düz biraz, kavis çok güzel olur.
gerek yok bence hiç bıçak altına yatma. Karadenizli gibi kemerli vs. olsa anlardım ama bu burna işlem gerekmez. Ufak ve minnoş işte daha ne istiyorsun.
Benim burnum böyle olsa yaptırmazdım çok güzel burnun kalkık birde düşmüş Falan da değil
Yaptırılcak bir yanı yok yani Zaten estetik gibi duruyor
Küçücük burnun var, hafif kemerli ve küçük burunları çok beğeniyorum. Gigi Hadid'inki de böyle. Çok hoş görünüyor. Bozma bence şeklini.
Zaten fazla törpülenmiş gibi duruyor daha ne kadar yaptıracaksın acaba?
Pick me burnunun üzerindeki siyah noktalara çözüm bulabilirsin
Yok artık 🙄 fındık kadar burnun var gerek yok hiçbir işleme
Kaç yaşına gelirsen gel bu burunla hep minyon görüneceksin :)
Yaptırmana gerek yok, kemerden rahatsızsan çıkıntısız kısma dolgu yaptırabilirsin.
Burun mu var sende neresini yaptıracaksın. gayet guzel.
Sen kafayı yemişsin dostum neresine ne yaptıracaksın 😅
Beni çıldırtmak mı istiyorsun burnunun neresini yaptırcan
Sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap ama bence burnun güzel
Ya kızım allah vergisi mükemmel bir burnun var sakın dokunma saçmalama
burnun zaten kücücük ve köprüsü falan da yok çok tatlı duruyor böyle elletme
Hiç gerek yok. Onun yerine daha kolay bir yolu var: Kusurlarını sevmek 🍃
Sen bu güzelim burnunu yapmayı istiyorsun ben öleyim ozaman karadenisliler gubu benimki
Burnun gayet iyi. Böyle bir burnum olsa asla yaptırmayı düşünmezdim.
Gayet güzel bi burnun var o acıyı çekmeye değmez yeminle
Değmez. Yapılı gibi duran bir burnunuz var ve hala yaptırmayı düşünüyorsunuz. Şükretmeyi bilin başka derdiniz yok herhalde..
Şaka mısın ya bizdeki burun sende olsa kafayı yerdin o zaman kocaman kanatlı bi burun istersen değiştirelim
Zaten burnun yok kese kese bebek pipisi kadar kalır
Yani dış görünüşünü eleştirmek haddime değil ama bence çok tatlı bir burnunuz var sizin en güzel haliniz doğal halinizdir son olarak bir sağlık sorununuz yoksa bence gayet hoş umarım sizi sıkmadım.
Yaptır bende yaptıracağım
Şaka mı bu kanka burna bak sincap gibi bırak Trabzonlular'ın estetik sırasını çalma.
asıl sen benim burnumu görsen bi bu haline şükredersin kız mükemmel senin burnun boşuna para harcama
Pardon burnunun hangi noktasını törpületmek istiyorsun? Hiç bir çıkıntı yokken?
Burun ucu için Rinoplasti yaptirabilirsin. ameliyatsiz. Yoksa guzdl burnun var)
Ust kisma hafif bi dolgu yaptir zaten 2 yil gidiyor ozaman gozune bile batmaz o cikinti
Herkes kusurlarıyla güzel bunu bı kusur olarak goruyosan sen bilirsin ama bence güzel duruyo