2 gündür b cup mı olsam diye düşünüyorum sırtıma büyük geliyor gibi bilmiyorum 😢
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Zayıf ve büyük göğüs demek o yüzden normal ama B de 75'e baya küçük gelir yaa arada epey fark var ☺️☺️
Ameliyat düşünüyorum ama düşünme aşamasındayım karar verirsem doktor gel dedi o yüzden tam net kararımı vermek için buraya geldim🙏🏼
Bence hiç olma dogallık gibisi yok
Ama ağrı da yapıyor yani o yüzden düşünüyorum zaten aslında
Çok mu ağrıyor o kadar
Yani dik durmak zor oluyor dikkat ermeye çalışıyorum ama kambur gibi durabiliyorum bazen bilmiyorum ne yapacağımı
Sırttan büyükse 70 e düşersin. Cup kısmıyla ilgisi ne.
Hayır sırt küçük kalıyor işte
80 dene o halde
Neeey hem zayıf hem göğüsler mi büyük okudum
Muhtemelen küçülebilicek göğüsler🙏🏼
Sarkık mı da küçülecek
Ayarımı var😂sübaptan havamı kaçurucaz b olması için😂😂
Ameliyatla oluyor kararı kesinleştirmek için buradayım karar netleşirse doktor gel dedi
Sakın yapma
Alt ve üst ölçüyü tam söylersen bir fikir verebilirim belki
75 demek mezurayla ölçünce 75 geliyor demek değil herkesin aynı hataya düşmesi şaşırtıcı birkaç kişi anlamış neyse ki belim 56 göğüsüm 94 cm yani 90-60 ölçüsünden daha iyi bi ölçü oluyor sırtım da hamiye küçük olduğu için cup hacmim artmış oluyor ve biraz sırtımı zorluyor öne doğru eğilmek zorunda kalıyorum gibi (kopyala yapıştır yaptım tek tek açıklamak zor oluyor) boyum 167 kilom 51 dışardan güzel duruyor ama bilmiyorum taşıyan benim sonuçta (Kopyala yapıştır yapıyorum tek tek yazmak yerine)
B ye geçemezsinki
Çok fark var
6 cm fark var b ye geçmen için
B ye geçersen taşar fışkırır. Sadece belkide sütyen tipi ya da markası değiştirmen gerekiyordur. Yanlara doğru ise toparlayıcı gibi bişe misal ya da sarkıksa büyük kutulu gibi
Ameliyatla mümkün denilmişti bana yani doktor öyle söyledi
O apayrı bir olay.
Öncelikle diğer seçenekleri değerlendirip en son oraya gitmek gerek.
Spor yapıp sırtını güçlendirmek
Sütyen değiştirmek gibi.
Sağlık açısından sorun oluyorsa bunları denedikten sonrada sırt ağrın fazlaysa küçülür tabi. Bir tanıdığım var D den C ye düştü ama onda meme içinde kist vardı ufak çaplı vs
Pilates yapmıştım bi süre çok işe yaramadı gibi tanıdığınıza geçmiş olsun umarım iyileşmiştir🙏🏼
Tşkler
Plates değilde direk sırt ve omuz kaslarına yönelik takılman gerekecek. Spor hocalarından uygun spor programı alabilirsin
Teşekkürler
Zayifsin ama memelerin büyük agri tabiki normal
Ameliyat düşünüyorum ama düşünme aşamasındayım karar verirsem doktor gel dedi o yüzden tam net kararımı vermek için sordum buraya
Kac bedene düşürecek sordun mu
B cup diye düşünüyoruz aslında
Evet bencede ideal
Sırt ağrısını 85 ve üstü takanlar çeker diye bilirdim hep
Maalesef öyle değilmiş bel göğüs oranından kaynaklı herhalde taşımak zor olabiliyor
C cup kullandığına göre baya büyüklermiş seninkiler:)) Ama sütyen değişsen bile göğüs ağırlığın değişmicek
Hiç anlamadığım bişey
Haklısınız🙏🏼
Benim de öyleydi aslında ama düzenli pilatesle toparladım gibi daha iyiyim
Aaa gerçekten mi ben pilates başlamıştım aslında ama çok toparlamadı bunu duymak iyi geldi sorucak birkaç sorum daha olacaktı aslında müsaitseniz?
Tabii buyrun?
Aslında özelde konuşabilsek daha uygun oluruz sakıncası yoksa?
Yani tabii ki olabilir ama hizli olmamiz lazim profili gizlemek için
Ben nöbet tutarım hemen xperim düşük diye mesaj atamayabilirim takip isteği atabilirim o yüzden çok hızlı olucam emin olabilirsin kljdkskdks
Hallettim teşekkürler isteğin gelmiş olması lazım
C kap sütyenler gogus buyuk sırt kucuk yapılır sırtı nasıl buyuk gelsın?
Biri daha aynısını demişti ben sırt büyük geldi dediğimi hatırlamıyorum aslında sadece sırt ağrısı çekiyorum demiştim b cup için düşünüyorum 🙏🏼
Bu ölçüde sırt ağrısı çekmekte ne bileyim 😅
75 demek mezurayla ölçünce 75 geliyor demek değil herkesin aynı hataya düşmesi şaşırtıcı birkaç kişi anlamış neyse ki belim 56 göğüsüm 94 cm yani 90-60 ölçüsünden daha iyi bi ölçü oluyor sırtım da hamiye küçük olduğu için cup hacmim artmış oluyor ve biraz sırtımı zorluyor öne doğru eğilmek zorunda kalıyorum gibi
Hımm anladım
Aman ne büyük bi dert. Abart sende iyice
75 c gerçek mi ya :D
büyük mü oluyo bilmiyom ben
75 demek mezurayla ölçünce 75 geliyor demek değil herkesin aynı hataya düşmesi şaşırtıcı birkaç kişi anlamış neyse ki belim 56 göğüsüm 94 cm yani 90-60 ölçüsünden daha iyi bi ölçü oluyor sırtım da hamiye küçük olduğu için cup hacmim artmış oluyor ve biraz sırtımı zorluyor öne doğru eğilmek zorunda kalıyorum gibi (kopyala yapıştır yaptım tek tek açıklamak zor oluyor)
ohaa efsaneee fizik lan :O
Taşıyana da sormak lazım
seni benim gibi bi plates hocası kurtarır anca
Ameliyat düşünüyorum aslında çünkü pilates denenmiştim
kaslarını kuvvetlendirirsen doğal yollardan çözülür ki, saçmalıyosun ameliyat diyerek
Yanlış yazmışım sanırım denemiştim pilates demek istedim orada
bence kaslarının daha çok grlilmesine izin vermeslisin, ki kaç yaşındasın ki?
18-21 civarları
saymayı mı bıraktın? 😄 25 ine kadar kaslar gelişir. bıçak altına yatmaya gerek yok
Normal spor salonu daha etkili o konuda ama kol kaslarım da çıksın istemem yani düzenli gidersem dumbbell kullanırım illa yani genelde onu kullandırtıyorlar kas gelişimi olur yani kolda da
öyle değil, sen bişey yapmadan da gelişir zaten. şu an hormonlar yüzünden göğüsler büyüdü ama doğal kas gelişimin tamamlanmadı. yani bu süreçte dikkat etmen gereken tek şey postürünü düzgün tutmak, ki zor değil o da
Farkında olmadan kamburlaşabiliyorum aslında yine de teşekkür ederim 🙏🏼
onun da egzersizleri var yeter ki aksatma
Teşekkürler 🙏🏼
ricalar
Boy kg kac
75 demek mezurayla ölçünce 75 geliyor demek değil herkesin aynı hataya düşmesi şaşırtıcı birkaç kişi anlamış neyse ki belim 56 göğüsüm 94 cm yani 90-60 ölçüsünden daha iyi bi ölçü oluyor sırtım da hamiye küçük olduğu için cup hacmim artmış oluyor ve biraz sırtımı zorluyor öne doğru eğilmek zorunda kalıyorum gibi (kopyala yapıştır yaptım tek tek açıklamak zor oluyor) boyum 167 kilom 51 dışardan güzel duruyor ama bilmiyorum taşıyan benim sonuçta (Kopyala yapıştır yapıyorum tek tek yazmak yerine)
Boyuna göre kilon zayifligin iyimis ama 48 kg mük olurmus sana
İsteyince olunuyor mu o
Yok yani ameliyat lazım da bi fikir almak istedim
Gerek yok boş ver
Boy kilon kaç ki
75 demek mezurayla ölçünce 75 geliyor demek değil herkesin aynı hataya düşmesi şaşırtıcı birkaç kişi anlamış neyse ki belim 56 göğüsüm 94 cm yani 90-60 ölçüsünden daha iyi bi ölçü oluyor sırtım da hamiye küçük olduğu için cup hacmim artmış oluyor ve biraz sırtımı zorluyor öne doğru eğilmek zorunda kalıyorum gibi (kopyala yapıştır yaptım tek tek açıklamak zor oluyor) boyum 167 kilom 51 dışardan güzel duruyor ama bilmiyorum taşıyan benim sonuçta
Anlamam
75 demek mezurayla ölçünce 75 geliyor demek değil herkesin aynı hataya düşmesi şaşırtıcı birkaç kişi anlamış neyse ki belim 56 göğüsüm 94 cm yani 90-60 ölçüsünden daha iyi bi ölçü oluyor sırtım da hamiye küçük olduğu için cup hacmim artmış oluyor ve biraz sırtımı zorluyor öne doğru eğilmek zorunda kalıyorum gibi (kopyala yapıştır yaptım tek tek açıklamak zor oluyor) boyum 167 kilom 51 dışardan güzel duruyor ama bilmiyorum taşıyan benim sonuçta
O yuzden dedim zaten anlamam diye sonuçta taşıyan sensin ve zorluğunu ceken de hâliyle sen oluyorsun. Erkeklerin burada olmayan birşeylerinin yorumda bilgi vermesi saçma geliyor umarim çözülebilir bir sorundur
Kusura bakmayın kopyala yapıştır yapıyorum anlamak zorunda değilsiniz tabi ki teşekkür ederim ameliyat olursam çözülür işte ona karar veremedim hayırlı akşamlar🙏🏼
Hayırlı akşamlar geçmiş olsun şimdiden
Teşekkür ederim tekrardan 🙏🏼
eyvallah
bizde yok
Haklısınız🙏🏼
90B olan napsın.
Maşallah
75 demek mezurayla ölçünce 75 geliyor demek değil herkesin aynı hataya düşmesi şaşırtıcı birkaç kişi anlamış neyse ki belim 56 göğüsüm 94 cm yani 90-60 ölçüsünden daha iyi bi ölçü oluyor sırtım da hamiye küçük olduğu için cup hacmim artmış oluyor ve biraz sırtımı zorluyor öne doğru eğilmek zorunda kalıyorum gibi (kopyala yapıştır yaptım tek tek açıklamak zor oluyor) boyum 167 kilom 51 dışardan güzel duruyor ama bilmiyorum taşıyan benim zor olabiliyor
90 cup B diyorum bende. Dikkatli okuyan doğru anlar.
Doğru okudum ama 90B olan arkadaşlarımın sırt ağrıları yoktu onlarla da konuştuk bu konuyu birden buraya taşımaya karar vermedim😢
Buradan kimse sorununu çözemez. Doktora gitmelisin.
İşte ameliyatı kesin olmalı mıyım diye düşünüyorum doktora da ameliyatı kesinleştirirsem gideceğim 2 gün önce doktordaydım o da eminsen yapabiliriz demişti ben karar aşamasındayım aslında o yüzden ilk arkadaşlarımla konuştum bi karara bağlanmadı dedim buraya da sorayım başka yer yoktu
Anne olmadan böyle bir işe kalkışmanı önermem
Önce anne ol bebeğini emzir. Çocuklarını yetiştir. Sonra istediğini yap.
Doktor para almak için ameliyat edelim diyor açık konuşayım.
Düşünceniz için teşekkür ederim🫶🏻
Rica ederim geçmiş olsun.
Küçük ya niye sırtın ağrısın
Boyun kaç
Aynen ağrı yapabilir
İmkansız
Görmek lazim
Çok küçük be
Bilmiyorum ki belim 56cm göğüs totali 94 cm 90-60’dan daha iyi ama taşıyamıyorum gibi öne doğru durmak zorunda kalıyorum
O zaman gene iyiymiş istersen aldırtabilirsin tatlım
Teşekkür ederim yine de😢🫶🏻
olm israf lan niye aldırıyon bana ver