Sağlık Arkadaşlar bel ağrısı sırt ve kasık ağrısı çeken var mı? mehmenhanc56 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar özellikle bel sırt kasık agrısı yaşayan ve çözümü ne bulan var mı beyler bel konusunda sizde aynı? Güncellemeler+1 yıl Özlllkle yüz üstü yatmaktan kötü oldu ve coğaldı ne yapılmalı Güncellemeler+1 yıl Cıvık mı krem Arkadaşlar bel ağrısı sırt ve kasık ağrısı çeken var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 511 cevap paylaştı. Neden özellikle kızlar biz ağrı çekmiyoruz zaten awk 0 0 Yorumla
Umudsuzvaka27676727 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Çörek otu yaği zeytin yagı at kestanesi yaği vb ağrı giderici yağlarla mesaj yok yağini sür streç film sar bir süre öyle kalsın iyi gelir 0 27 Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Peki bunu sırtta mı deneyeceğim Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Kasık arıları oldı mı sneşn de Yorumla Umudsuzvaka27676727 +1 yıl Ağriyan her yerine sür hatta becere bilirsen o yağlardan 2 şe yemek kaşiği ve bir 2 çay kaşıgı bal mumu eritip o yağlari karistir krem oluşturmus olursun ki bal mumi da baya faydali Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Teşekkür ederim ama bu kadarı zor denerim ama kasık için iyi gelir umarım kaşıya kaşıya yara oldu yara bulaştı etrafa birde Yorumla Umudsuzvaka27676727 +1 yıl Kolay gelsn Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Teşekkür ederim birde şu var ters yüz üstü yata yata yata oldu üstü kenarları kafası buna ne iyi gelir bunlar iyi gelir mi Yorumla Umudsuzvaka27676727 +1 yıl Ewet Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Kafası yara gibi oldu böyle kırmızı kırmızı süreyim mi oraya da anladın dimi nere olduğunu Yorumla Umudsuzvaka27676727 +1 yıl 👀olur Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Hıh tamam deneyim Bi ya rezillik çekiyorum hem bel hem bu kötü duruyır Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Nerden bulabilirim Yorumla Umudsuzvaka27676727 +1 yıl İnternwt döneminde yaşiyorsun yaz hepsiburada. comda gibi sitelere siparis ver gelsin kapina ya da aktara git Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Haklısın ama işte doktora açıp gösteremem ben Yorumla Umudsuzvaka27676727 +1 yıl Pışik kremi al oran için hametan o iyi bak Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Bak bunu alırım olur sürtünme den olmuş olabilir zaten yatmaktan iyi gelir hem denedin mi o kremi daha önce cok etkili mi Yorumla Umudsuzvaka27676727 +1 yıl Ewet çok iyi Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Nerede denedin ki hem sen Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Çok dar olunca zorladım hem ondan yara olmuş olabilir mi dersin kızardı sonra yara gibi çıktı Yorumla Umudsuzvaka27676727 +1 yıl Olabilir pişik kremi kullan öneririm yani Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Olur alıyım onu deneyim sagol onunla birlikte denesem kolay girer mi kremi koyu mu o krem Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Nerede denedin sen onu Yorumla Umudsuzvaka27676727 +1 yıl Kendim yapiyorum kremi Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Hımm kendin de sürebilir misin ki sen 😊 Yorumla Umudsuzvaka27676727 +1 yıl Bacaklarim ağriyor belim. falan sürüyom geçiyo yakinda ticaretine başlarim. alirsin benden😉 Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Arasına da sürdüğün oldu mu hiç Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Kaygan mı veya iyi geliyor mı dudaklara içine Yorumla Umudsuzvaka27676727 +1 yıl Uffg saçmalama artik Yorumla
Torrado06 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bende ağır kaldırırken kasıklarım felaket ağrıyordu doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı 0 0 Yorumla
melankonik38 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 69% +1 yıl Bir çok sebebi olabilir lütfen uzmana görünün 0 0 Yorumla
çekirdek19 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İlaç iç 0 6 Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Fayda etmedi kardeşim be Yorumla çekirdek19 +1 yıl Normal ağrı kesici ya da kas ilacı iç internetten bak Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Bişi sorucam o yüzden Yorumla çekirdek19 +1 yıl Burdan sor Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Yorumları uzatmaya gerek yok o yüzden kardeşim niyetim kötü değil emin ol Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Bilgi almam lazım sende o yüden ben yazmıyorum sen uaz Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı. Çekmiyorum. 0 2 Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Hangisini kardeş Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Hiç mi Yorumla
sezerreıs16 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl ağırmı kaldırdın 0 1 Yorumla mehmenhanc56 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden özellikle kızlar biz ağrı çekmiyoruz zaten awk
Çörek otu yaği zeytin yagı at kestanesi yaği vb ağrı giderici yağlarla mesaj yok yağini sür streç film sar bir süre öyle kalsın iyi gelir
Peki bunu sırtta mı deneyeceğim
Kasık arıları oldı mı sneşn de
Ağriyan her yerine sür hatta becere bilirsen o yağlardan 2 şe yemek kaşiği ve bir 2 çay kaşıgı bal mumu eritip o yağlari karistir krem oluşturmus olursun ki bal mumi da baya faydali
Teşekkür ederim ama bu kadarı zor denerim ama kasık için iyi gelir umarım kaşıya kaşıya yara oldu yara bulaştı etrafa birde
Kolay gelsn
Teşekkür ederim birde şu var ters yüz üstü yata yata yata oldu üstü kenarları kafası buna ne iyi gelir bunlar iyi gelir mi
Ewet
Kafası yara gibi oldu böyle kırmızı kırmızı süreyim mi oraya da anladın dimi nere olduğunu
👀olur
Hıh tamam deneyim Bi ya rezillik çekiyorum hem bel hem bu kötü duruyır
Nerden bulabilirim
İnternwt döneminde yaşiyorsun yaz hepsiburada. comda gibi sitelere siparis ver gelsin kapina ya da aktara git
Haklısın ama işte doktora açıp gösteremem ben
Pışik kremi al oran için hametan o iyi bak
Bak bunu alırım olur sürtünme den olmuş olabilir zaten yatmaktan iyi gelir hem denedin mi o kremi daha önce cok etkili mi
Ewet çok iyi
Nerede denedin ki hem sen
Çok dar olunca zorladım hem ondan yara olmuş olabilir mi dersin kızardı sonra yara gibi çıktı
Olabilir pişik kremi kullan öneririm yani
Olur alıyım onu deneyim sagol onunla birlikte denesem kolay girer mi kremi koyu mu o krem
Nerede denedin sen onu
Kendim yapiyorum kremi
Hımm kendin de sürebilir misin ki sen 😊
Bacaklarim ağriyor belim. falan sürüyom geçiyo yakinda ticaretine başlarim. alirsin benden😉
Arasına da sürdüğün oldu mu hiç
Kaygan mı veya iyi geliyor mı dudaklara içine
Uffg saçmalama artik
Bende ağır kaldırırken kasıklarım felaket ağrıyordu doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı
Ortopediye git nolur nolmaz
Bir çok sebebi olabilir lütfen uzmana görünün
İlaç iç
Fayda etmedi kardeşim be
Normal ağrı kesici ya da kas ilacı iç internetten bak
Bişi sorucam o yüzden
Burdan sor
Yorumları uzatmaya gerek yok o yüzden kardeşim niyetim kötü değil emin ol
Bilgi almam lazım sende o yüden ben yazmıyorum sen uaz
Çekmiyorum.
Hangisini kardeş
Hiç mi