Öncelikle söylemek istiyorum ki psikolojik destek alıyorum. Sorunları çözmek için insanlarla iletişim kurmayı defalarca denedim. Psikiyatri, ilaç desteği alıyorum. Her hafta psikolog seansım var. Ama bıktım. Asıl desteğe ihtiyacı olan insanların zamanında destek almayıp benimde psikolojimi bozması, ve bunu sadece benim sorunum olarak görmeleri beni artık delirtecek. Hiçbir adım atılmaması, tek başına çabalamak artık bıktırdı. Dua edip, Kur'an okuyarak çözmeyi de denedim, ibadete yönelmeyi de denedim, konuşmayı da denedim, ilaç almayı da kabul ettim, yazarak içimi dökmeyi de denedim, olmuyor, artık bende uğraşmaktan yıprandım. Beni durduran tek şey ahiret inancım. İki seçeneğim var. Kesinlikle birisini uygulayacağım şu an. Ama daha kötü olanı seçmek istemiyorum. O seçeneği direkt sildim. İkincisi de başlıkta yazdığım şey. Beni rahatlatacak başka bir şey kalmadı çünkü, teselli bile rahatlatmıyor. Bir yeri aramak işi büyütmekte istemiyorum çünkü bu benim için daha da büyük sorun çıkaracak. Kimsenin aklına gelmeyen, bildiğiniz bir çözüm varsa denemek istiyorum. Yoksa lütfen başlıktakini nasıl yapacağım açıklayın çünkü sakinleşmeye ihtiyacım var.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
psikoloğa git
Hepsini bir kenara bırakıp, neden bunu istediğinizi biliyor musunuz? Canınızı birisi mi yaktı, istismara mı maruz kaldınız?
Canımı yakmak ve kendime zarar vermek bunalımdayken beni rahatlatıyor ama canımı yakarsam yara sürekli acıyacağı için bunu insanlardan, ailemden gizli yapamıyorum. Veya beni bu fikirden ne uzaklaştıracak bilmiyorum. Kısa bir dönem önce depresyon atlattım ama tamamen kurtulamıyorum. Her şeyi çok fazla düşünüyorum, kafama takıyorum. Çünkü insanlar sorunları konuşarak çözmek yerine sözümü kesmek, dinlemeden cevap vermek, azarlamak, suçlamak, benim sorunlu olduğuma beni inandırmak için elinden geleni yapıyor. Çözmek için adım atsam bile tepeme çıkılıyor, böyle durumlarda üzerimdeki stresi ve bunalımı atmak için zarar vermeye yöneliyorum. Kendi kanımı görmek rahatlık hissi veriyor.
Normal bir davranış değil. Kendinizi değersiz hissediyorsunuz, hissettiriliyorsunuz. Bunun yerine başka stres ve sinir atacağınız şeyler olabilir. Kulaklık takıp, mobil ya da PC de video, oyun, yayınlarla vakit geçirebilirsiniz. Ya da kendinizi spora verebilirsiniz. Vücut geliştirme, antreman. Egzersiz, yoga, dağ tepe koşma ve içini tamamen dökme amaçlı kendi kendine konuşarak enerjini atıp rahatlatabilirsin. Derslere de yöneltebilirsiniz sonradan. Tamamen mentale bağlı bir durum.
Teşekkürler ama taşikardı, taşikardiye bağlı nefes darlığı, artı dizlerimde problemler var. Yapabildiğim tek şey yürüyüş yapmak. Sokaklarda burada çok fazla saldırgan köpek olduğu için ailem tek başıma dışarı gitmeme izin vermiyor. Veya başıma bir şey gelir diye de izin vermiyor. Sağlığıma zarar vermeden stres atabilmek için önerebileceğin bir spor var mı?
Tabi ki, balkona çıkabilirsin. Orada da bu dediğim kendi kendine konuşma ve enerjini sinirini öfkeni atabileceğin bir alan olabilir. Ya da bahçe, kendi odan. Neresi müsaitse. Yoga ve esneme, nefes egzersizleri, açma ve germe, ip atlama kesinlikle tavsiye edeceğim bir şey. Hem boy için önemli hem de sinir stres atmak için birebir.
Çok teşekkür ederim.
Ne demek rica ederim. Kendini kötü hissetme. İyi düşün, her şeyi toparlamak için biraz sabır ve odak gerekli. Geleceğin için kariyerine odaklan ve bu saçmalıklardan kurtulamk için dua et tamam mı? 😊
sana öneirm spora yazıl enerjini orada at box torbası filan yumrukla iyi geliyo
Keşke yazılabilsem. Ama maddi durumum ona yeterli değil, sağlığım da öyle.
O düşünceden kurtulmak için akışına bırakmalısın zamanla kurtulursun Unutursun
Ciddi misin sen
Bdsm ye yönel.
Bu nasıl bir şey