Allah bir sürü Bela veriyor stres hastalık sahibi oluyorum sonra o gidiyor.. kopyası yine geliyor hayatıma etrafıma bu kısır döngü sürekli devam ediyor. Neden neden?
Bu imtihan ise imtihan Sadece iyi kullara mı var? Artık tahammül edemiyorum sabredemiyorum kalbim kaldırmıyor.. bunu bildiği halde yine veriyor yine veriyor.. anlayamıyorum artık. 😔
Karma diye bir şey var mı eden neden bulmuyor rahat yaşıyor?
isra suresi 60. ayet, Teğâbün Suresi, 11. ayet, Nahl Suresi, 112. ayet, Tevbe Suresi, 126. ayet. Ayrıca, Kur'an'da belalar "belaun azîm" (büyük bela), "belaun mübin" (açık bela), "belaun hasen" (güzel bela) gibi ifadelerle de anılmıştır. 2 Belaların, mümin kulun derecesinin yükselmesine, günahlarının bağışlanmasına veya kâfir/münkir kulun iman etmesine vesile olabileceğidir... Güel kardeşim bir tavsiye Sabret, Şükret, Tevekkül et.
0
1 Yorumla
Soran
5 ay
Tamam da o kadar da dua ediyorum kalbimi kaldırmıyor artık herhalde siz bir şey yaşamamışsınız Benim sınavım çok küçükken başladı hayat daha yeni başlamışken Anne babam yoktu hayatta.. küçüklüğümden beri istenmiyorum herkes itip kalktı savaşmaktan yoruldum.
Bu her konuda bole o kisir dongu degismio galiba iyiler hep kaybediyo
1
4 Yorumla
Soran
5 ay
Evet maalesef İyiler her zaman kazanır diyorlar alakası yok.. ayrıca bunca zalimliği yapan insanlar zaten affedilecekse imtihanın anlamını anlamıyorum.