Başlığı yedim. ?

Hayatıma dair birçok şey yaşadım ama en son yaşadığım olayın hala etkisindeyim travma sonrası stres yapıyo herneyse konuya geçicem ailem ayrı zaten ben annem ve kardeşlerim birlikte yaşıyoruz benim 19 yasında mal bı abim var kavgaliydim onunla zaten 2 yıllık bir sevgilisi vardı sözde sevgilisinin zengin bir kuzeni var 37 38 yaşlarında bı adam abimi işe alacakmış villa vericekmis yüklü para kazanicakmis abim faln kuzeni evimize geldi bir gece bizde kaldı ahkam kesmeye kalktı akşam telefonlarınızı verin faln dedi babama hakaret etti asla boyun eğmedim karsı cıktım kendime ve aileme laf ettirtmedim beni kendi evimden kovmaya kalktı annem de onlara uymustu akşam adamı bicaklamamak için kendimi zor tuttum adamda böyle dev gibi bişey küçüğüm ben daha sabah oldu dedem eve geldi dedem kim neyin nesi diye geldi onunla bagristi dedemi ve beni kovmaya çalıştı dedem gitti birkaç dakika sonra dayım çok sınırlı bı sekilde eve geldi hayırdır faln dedi sonra adama bı koydu bende orada dayımla dövdüm onu yere yatırdık ağzını yüzünü kanattik yüzü faln mor olmuştu o abimle kaçtı dayım onu yere attığında masada maalesef bardak faln vardı masa devrildiginde kavga esnasında dayımın ayağına cam kesmişti hastaneye gittik ameliyat faln ettiler orada baya kötü şeylere denk geldim öğlen hastaneye gitmiştik akşam 11 e kadar faln kaldık dayımı eve bırakıp geldim tabi bunların yanında durmadım ertesi gün biletimi kesip Ankara 'ya gittim oradan da Malatya'da babamın yanına gittim yasal olmamasına rağmen inşaatta çalıştım 2 ay kagusta kaldım her gün 4 te kalkıyodum güneşin altınta çok zor şartlarda çalıştım bayilacak gibi oluyordum gözlerim sürekli karariyodu yer sallaniyomus gibi oluyodu kendimi tutuyodum sürekli ama devam etmek zorundaydım sonra iş bitti oradan ağrıya geldim nenemlerde kaldım babamda Samsun'a çalışmaya gitti bir pimapencide işe girdim ağrıda maalesef maaşlar çok düşük 10 bin aliyodum 1 ay çalıştım günde 14 saat bir gün bile tatil olmadan bir ara sabah 7 de ise başladık akşam 9 a kadar eve gelip biraz dinlendikten sonra gece 2 de Kars'a gittik 7 de vardık çalıştık direkt akşam 10 a kadar insaatta ofiste kaldık ertesi gün tekrar kalkıp akşam 6 ya kadar çalıştık dönüşte ığdırda birkaç saat çalışıp ağrıya döndük işimiz de baya zordu böyle bir haldesiniz mecbursunuz ve 5. Kata kadar çelik kapı taşıdığınız düşünün 100 er tane tahtası piamapeni her şey çok inanılmaz çalışıyoduk kendimi tüm olanlardan sonra tamamen işe acıya vermiştim 1 ay sonra baktım olmuyo tekrar İstanbul'a gelmek zorunda kaldım onların yanına şu an çalışıyorum hiçbirini de takmıyorum kendim için tekrar gittim oraya kendimi geliştirmeye odaklaniyorum ama gerçekten çok zor seyler bunun arkasında daha kötü bir geçmişte var sürekli travmalarım aklıma geliyo istemsizce strese giriyorum psikologa gitmiştim bir ara antidepresan kullanmaya başladım ama insanı hissizlestiriyo çok kötü sonra bıraktım bilmiyorum yaa kötü seyler hep mi beni bulur çok erken yaşta olgunlaşmak zorunda kaldım çok kötü şartlar altında kaldım böyle yapilli faln da degilm boyum 163 40 kiloya kadar düşmüştüm yeni yeni kilo almaya başlıyorum 43 felanim bunları yaşarken bide kız ergenliği faln geçirmem fiziksel ve psikolojik olarakta en çok zorlayan da bu gerçek söylüyorum herneyse zor seyler işte düşünceleriniz neler çok sıkıstığımdan yazdım ne olur bilmiyorum.. buraya kadar okuduysaniz teşekkürler💗

Başlığı yedim. ?