Yeme & İçme Kuruvasan yaptım olmuş mu? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kuruvasan yaptım olmuş mu?👏 Kuruvasan yaptım olmuş mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel olmuş 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sen ciddi misin benim en sevdiğim şey ve ben hep hazır alıyorum 🥺 nasıl yaptın evde 1 3 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Yaptım baya merakettimmişte +1 yıl tarif alayım 😀 uyuyangüzel_00 +1 yıl Tamam yazarım
333Kullanıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Görünüşü güzel ama. Tanıda bakmadan pek bişey diyemeyiz 1 2 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Al bi tane 😅 Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl Haha sağol😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bacım hamaratsın anladık ta niye canını çektiriyosun milletin gızz 😂 1 10 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Banane çeksin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak yaaa 😂 nerden aklıma soktun şimdi , zaten işten yeni geldim karnım aç , uyuzluk niye yapıyosun gızz 😂 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Kıyamam yaa tamam sana da yaparım canım 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söz mü? 🤔😚😚 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Söz 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka olmalıyız bence 😚 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Şu an tam ne olduğunu bilemediğim için bir şey diyemem 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pekiii caneee , ben de bişiyy diyememmm ne diyimm saaa gıı 😚 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Gizlisin ya ondan dedim Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Peki at bakalım Yorumla
gzmsnnr Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Çok güzel duruyor ☺️ ama tabi biraz poğaça gibi duruyor hafif ama. 1 0 Yorumla
Lonelyness Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Kruvasan görünümlü poğaça olmuş. Katmer katmer durmuyor. Yine de iyidir afiyet olsun 1 0 Yorumla
Ozanca32 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Ortada bir emek var emek olan bir şey olmuştur eline sağlık 1 0 Yorumla
İsooo9559 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Yaaaa harıkaaaa görunuyorrr canımız cektı ama ☺️ 1 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl hamurunun kruvasanla alakası yok gibi görünüyor 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kruvasan şekilli açma gibi görünüyor tabi tadını bilemeyiz 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Güzel eline emeğine sağlık 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güzel görünüyor eline sağlık 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. güzel gözüküyortadına bakmak lazım 1 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Küçük yapmışsın biraz büyük yap 1 1 Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Yapıcı yorumdu kabul et😂😂 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Elleriniz dert görmesin harika olmuş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen kruvasan yapma ayrıca bu görüntü ne tost makinesiyle mi çektin 🤦 1 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Süper olmuş. Dışarda çok pahalı olsada yesek 1 0 Yorumla
Bycentilmen3558 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Bu foto fransada olsa beğenirdiniz ama burası türkiye de bir el lezzeti olan bir kadının mutfagı 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık. 👍🏻 1 0 Yorumla
lashere Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Tadini bilmem ama şekli falan güzel gözüküyor 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. olmuş 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Miss 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Olmuş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Afiyet olsun güzel olmuş
sen ciddi misin benim en sevdiğim şey ve ben hep hazır alıyorum 🥺 nasıl yaptın evde
Yaptım baya
tarif alayım 😀
Tamam yazarım
Görünüşü güzel ama. Tanıda bakmadan pek bişey diyemeyiz
Al bi tane 😅
Haha sağol😀
Bacım hamaratsın anladık ta niye canını çektiriyosun milletin gızz 😂
Banane çeksin 😂
Bak yaaa 😂 nerden aklıma soktun şimdi , zaten işten yeni geldim karnım aç , uyuzluk niye yapıyosun gızz 😂
Kıyamam yaa tamam sana da yaparım canım 😘
Söz mü? 🤔😚😚
Söz 😊
Kanka olmalıyız bence 😚
Şu an tam ne olduğunu bilemediğim için bir şey diyemem 😂
Pekiii caneee , ben de bişiyy diyememmm ne diyimm saaa gıı 😚
Gizlisin ya ondan dedim
Peki at bakalım
Çok güzel duruyor ☺️ ama tabi biraz poğaça gibi duruyor hafif ama.
Kruvasan görünümlü poğaça olmuş. Katmer katmer durmuyor. Yine de iyidir afiyet olsun
Ortada bir emek var emek olan bir şey olmuştur eline sağlık
Yaaaa harıkaaaa görunuyorrr canımız cektı ama ☺️
hamurunun kruvasanla alakası yok gibi görünüyor
Kruvasan şekilli açma gibi görünüyor tabi tadını bilemeyiz
Güzel gözüküyor hamarat hatun da profilindeki kim?
Pek olmamıs gibi. Daha çok poğaçaya benzemiş
Güzel eline emeğine sağlık
Teşekkür ederim
Güzel görünüyor eline sağlık
Teşekkür ederim
Eline sağlık güzel olmuş gibi
güzel gözüküyor
tadına bakmak lazım
Küçük yapmışsın biraz büyük yap
Yapıcı yorumdu kabul et😂😂
Elleriniz dert görmesin harika olmuş
Görüntü iyi ya
sen kruvasan yapma ayrıca bu görüntü ne tost makinesiyle mi çektin 🤦
Süper olmuş. Dışarda çok pahalı olsada yesek
Bu foto fransada olsa beğenirdiniz ama burası türkiye de bir el lezzeti olan bir kadının mutfagı
Çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık. 👍🏻
Tadini bilmem ama şekli falan güzel gözüküyor
olmuş
Miss
Güzel gözüküyor
Yooo
Yemem lazım
poğaça bu
Olmuş
olmamış
Olmuş sanki
Bu kuruhasan olmuş