Az once kaldırdılar ama sorumu. herneyse uzun süredir panik atak ve ins var. karnım agrıyor gitmedigim doktor kalmadı 2023 te kolonoskopi oldum temiz cıktı. doktor psikşyatriye git dedi. zaten ilac alıyorum panik atakla ilgili. bu aralar stresli bi donemden geciyorum. basladı tuvaletim gelıyır hemen ne yesem karın agrıları yasayan var mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Brn bu soruya uzun uzun yprum yapmıştım ama kaldırıldı yazdı. Şimdi yine aynı soru bu ne iş
Bende anlamadım nie kaldırılıdıgını yine yazdım bende
Cok sagolun bu arada cok bilgiliydi cvpınız
Bu konuda bilginiz var sanırım. birsey sormak istiyorum size. karnım ole agrıyorki sanki uzanınca birsey yok ayaga kalkınca yani haraketlenince sızlıyor
Yorum yaparsanız yine sevinirim
Bilgili mi 😅 ama soru kaldırılmış o kadar yazdığım sey boşa gitti.
Ama evet aslında sebeplerini yazmıştım kurtulus recetesinide
Ya tekrar yazsanız cok sevinirim
Sen stres yaptıkca bu sorunlar olacak, bu sorunlr oldukcada stres yapacaksın. Kızlarda bagırsak sorunları kabızlıl mide ağrıları genelde olur sebebide herseyi kafaya takmalarıdır. Ama bunlarda psikolojiyi etkiler direkt.
Cok tesekkurler ilk yazdıgınız tabi tam receteydi😊
Ya sen bahsetsene biraz mesela nasıl birisin? Heryeti takan mesela dimi?
Genellikle takıyorum kafama. kucuk bebegim var o aglayınca bile bana stres gelıyor napıcsgımı sasırıyorum. mesela uzanırken birsry yok pek ama kalkınca ayaga dolasınca sanki karnım sızlıyor agrıyor hemen
Ne süredir var bu? Kac yıllık evlisin? Eşin senle ilgilenmiyor mu? Değersizlik hissi var mı?
Bole seyler yok. bende sadece kaygı bozuklugu var
Eşinden değer görüyosan bunların olmasına şaşırdım. Mutlaka bi sebebi olmalı ama. Aile hayatından kalma belkide
Bole sacma sacma sapan konulara girceksiniz ben yazmam. yok aile yok eşin duan sadece ibs hakkında konsuyırum okadar. onunla ilgili tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz
Kes ve sesini. Sacmasalanmış. Brn biyere girdiğim yok ısrarla soran sensin. Git doktora o zaman care bulabiliyosan. Evet yasadıklarındna kaynaklı, hayatında yolunda gitmeyen şeyler var ama sen körsün düşünmek bile istemiyosun. Biliyomusun hakediyoeun böyle devam et. Sen kimsin ki bana sacmasapan diyosun hadsiz. Aileye girmek mi sacmasapan? Önyargınız batsın be. Beter ol
Cok sagolun banasoylediginiz bunkotu kelimeleri size iade ediyorum. ıns sizinde basınıza gelirde görürsünüz. ne demek sen bunu hakediyordun beter ol ya
Sen hakediyosun. Sana yardımcı olmak amacıyla yazan birine hadsiz konusuyosun. Ne demek sacmasapan konusma. Ben sacma bişey konusmadım sen boş bi insansın ve bu kafayla daha cok cekersin ne halin varsa gör. En yakınlarındna mutlaka zarar gördün ne dersen de. Sen onlara tavır koyamayıp burada sanal ortamda sana yardımcı olmaya calısan birine gevsek gevsek konusuyosun. Seni bu hale ben getirmedim ama ya kocan ya baban ya anan birileri bu hale gelmene sebep oldu. Aklın olsa bi sorgulardın.
ibs ne oluyor
Huzureuz bagırsak sendromu
Duymuştum onu Allah çok acil şifalar versin çözümü burada bulma şansım yok millet özele çağırır farklı bir amaca girer dikkatli ol umarım tedavisinı bulursun
Tesekjurler. ben insan gibi yazdım bunu yasayanlar var mı die. milletin derdi hep farklıysa ben napim allah onlarıda bildigi gibi yapsın
Umarım tez zamanda şifa bulursun ama devlet psikologlarında iş yok özel desen 4000 5000 civarı bende de sorun var ama senin ki çok daha ciddi gibi duruyor
Cok gecmis olsun sizede. sizde nasıl bir sorun var
Benim sorunum sizin ki kadar masum değil maalesef cinsel obsesyon gvar bend
Çoğu hastalık psikolojik
Tabi orası ole ama ibs cok fena. halden dusuyorum kucuk bebegim var bazen napıcagımı sasırıyorum. karın agrısı baslıyor bende baslıyorum neyim var kotu bir hastalıgım mı var die?